Sinpaş GYO 2010'da 2000 Ev Teslim Edecek



Küresel piyasalardaki dalgalanmaya rağmen konut sektöründeki 35 yıllık bilgi ve deneyimiyle yoluna devam eden Sinpaş GYO, 2010 yılında mevcut projelerinden yapacağı teslimatlarla, müşterilerini evlerine kavuşturacak.

İstanbul’da Lagün, Bosphorus City, Aqua City 2010 ve Bursa’da Bursa Modern projelerinden şimdiye kadar toplam 3800 konut satıldığını ve bu yıl 2000 adet ev teslimi yapacaklarını belirten Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, “2010’da satıştaki üç projemizde teslimler yoğunlaşacak ve satılan evlerin fatura kesimi ve bilançoya yansıması da bu yıl gerçekleşecek. Bu projelerin satış pazarlama ve genel giderleri ödendiği ve 2009 bilançosunda  giderleştiği için, bu giderler de 2010 bilançosuna yansımayacak. Dolayısıyla bu yıl rekor bir kar açıklayacağız. En az 120 milyon lira civarında net kârı bilançomuzda göreceğiz" dedi.

Sinpaş GYO, mevcut 4 projesinin yanı sıra bu yıl Bosphorus City’nin yanında projelendireceği İstanbul Sarayları projesi ile ve Ankara İncek’te geliştirmekte olduğu projenin satış ve üretimine başlayacak.