Sinpaş, Rusya’da 10 Bin Konutluk Projeye Başlıyor



Sinpaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Beyaz Rusya’da yaklaşık 10 bin konutluk bir “kent parçası” projesi çalışmalarına başladıklarını bildirdi. Çelik, Sinpaş Grubu’nun 35. yıl kutlamaları çerçevesinde bir konser verecek olan Kübalı sanatçı Gloria Estafan ve eşi Emilio Estefan’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda konuştu.

Julio Iglesias ile Gloria Estefan’ın, benzer yönleri olduğuna dikkati çeken Çelik şunları kaydetti:

“Julio’nun da Gloria’nın da eşleriyle birlikte yaptıkları gayrimenkul geliştirme projeleri var. Julio bana, yıllık gelirinin yaklaşık yüzde 90’ını gayrimenkul projelerinden elde ettiğini söyledi. Gloria’nın eşi Emilio Estefan’ın da Küba müziğinin icra edildiği yerlerde geliştirdiği bir konsept var. Marmaris’te 2 kilometrelik sahili olan yaklaşık 2 bin konutun yer alacağı bir kent parçası inşa edeceğiz. Buranın içindeki bazı alanların da işletilmesinde Julio ile yaptığımız ayak üstü sohbetler var. Ancak bunlar şu an somut değil.”

“Türkiye’de ilgilendiğiniz bir gayrimenkul projesi var mı?” sorusu üzerine Gloria Estefan, “Farklı şirketlerle de çeşitli imkanlar ortaya çıkarsa, bunları değerlendirmek isteriz. Şu an 3 otelimiz, 7 restoranımız var. Yakın zamanda da Singapur’da bir yatırım yapmayı düşünüyoruz. Türkiye’de de uygun şartlar olursa turizme yatırım yapmayı düşünebiliriz” dedi.