Sinpaş Yapı Beklentileri Etüd Etti, Liva İstanbul Projesini Geliştirdi



Sinpaş Yapı, İstanbul’daki yeni projesi LİVA İstanbul'u tanıttı. 52 bin metrekare üzerine kurulu toplam 718 konut ve 7 adet ticari alandan oluşan projenin ilk etabında 63 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen 314 konut bulunuyor. 9 farklı dubleks bulunan projenin tamamında 1+1’den 4+1’e kadar daire seçeneklerimiz bulunuyor. LİVA İstanbul projesinde fiyatlar ise konut tiplerine göre 134 bin 500 ile 729 bin 500 TL arasında değişiyor.

LİVA İstanbul projesinin tanıtımı için projenin satış ofisinde Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik ve Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu’nun katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi. Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, “Türkiye; gelişen, dinamik ve büyük hedefleri olan bir ülke. Özellikle son 7-8 yıldır oluşan siyasi istikrar ile birlikte inşaat/yapı sektöründe ciddi bir canlanma yaşandı. Sinpaş, bugüne kadar hep çağın gerektirdiği yeni 'yaşam alanları' oluşturmayı hedefledi. Projelerimizi her zaman halkın beklentilerini etüt ederek planladık. Liva İstanbul projemizin de yeşili, suyu, sosyal alanları bir araya getiren yapısı ile dikkat çekeceğini düşünüyoruz” dedi.

Sinpaş Liva Akademi

Sinpaş Liva Akademi, aileler için evlerinin hemen yanı başında çocuklarını güvenle gönderebilecekleri bir sosyal alanı oluşturarak, çocukların gelişimlerine katkı sağlayacak. Sinpaş Yapı, Liva İstanbul içerisine yaptığı eğitim ve seminer alanları ile genç Liva sakinlerine resim, yabancı dil ve spor eğitimi verirken; ebeveynleri de Özgür Şef’le birlikte yeni ve farklı lezzetlerle mutfak sanatı ile buluşturuyor.



Yürüme mesafesindeki Adalar

Projenin ortasında yer alan biyolojik gölet alanı ve ekolojik yapıyı koruyan bu çevreci alanların üzerinde birbirinden farklı konseptlere sahip 10 ada bulunuyor. Adalardan dikkat çeken bazıları ise; Şelale Cafe’nin bulunduğu Şelale Adası, bambu oturma grupları ile Liva sakinlerinin keyifli ve huzurlu vakit geçirebileceği Ada Panorama, bambu ağaç tiplerinin yer alacağı Bambu Adası ve özellikle çocuklara hitap edecek Aktivite Adası.

Adaları çevreleyen su ve onlarla bütünleşen bitki dokusunda birbirinden farklı yaklaşık 40 adet bitki ve 30’dan fazla ağaç türü kullanılacak olan LİVA İstanbul, saray manolyasından mimozaya, farklı türlerde bambulara, su bitkilerine kadar pek çok özel bitki ve ağaç ile süslenecek.

Proje Künyesi

Konum: Sultanbeyli
İlk etap daire sayısı: 314 
İkinci etap daire sayısı: 404
Toplam daire sayısı: 718    
İlk etap daire büyüklüğü: 63-200 metrekare 
İkinci etapta daire büyüklüğü: 116-200 metrekare    
Fiyat aralığı: 134.500 ile 729.500 TL
İlk etap teslim tarihi: Eylül 2013