Yüksek Vadi Evleri Yüzde 10 Prim Yaptı



Eskidji Yönetim Kurulu Başkanı Masis, Karşıyaka sırtlarındaki konutlarda ikinci etap satış işlemlerinin başladığını bildirdi. Kasım ayında satışa sunulan İzmir Yüksek Vadi Evleri, yaklaşık bir aylık süreçte yüzde 10 prim yaptı. Birinci etap satışlar büyük ilgi görürken, ikinci etap satış işlemlerine de başlandı.

Karşıyaka sırtlarında yeni bir yaşam biçimi olarak inşa edilen Yüksek Vadi Evleri'nin satış ve pazarlamasını üstlenen Eskidji Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Masis, "İlk etap satışları, beklediğimizden de büyük ilgi gördü. İlk bölümü tamamladık, ikinci bölüm satışlara başladık. Kısa sürede ikinci etabın da biteceğini umuyorum" dedi.

Kazançlı çıktılar
İlk etapta Yüksek Vadi Evleri'nden alanların, yüzde 10 kazandığına dikkat çeken Masis, şu bilgileri verdi: "Yüksek Vadi'den ev alanlar, bir ay içinde yüzde 10'luk kazanç sağladılar. Çünkü yeni evlerimizde yüzde 10 fiyat farkı var. 3+1, brüt 132 metrekare olan evlerin fiyatları 125-140 bin YTL arasında değişirken, şimdi aynı ölçülerde evler 142-155 bin YTL arasında. Brüt 116 metrekare olan 3+1 evlerin 117-124 bin YTL arasındaki fiyatları, 126-133 bin YTL oldu. 98 metrekarelik 2+1'ler 104-110 bin YTL arasındaydı, şimdi 106-112 bin YTL aralığında. Eskidji Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Masis, ikinci etaptan ev alanların da kazançlı çıkacağını söyledi.

2. etapta 61 metrekarelik evler var
İzmir Yüksek Vadi Evleri, ikinci etapta bekarlara ve yalnız yaşayanlara özel, 61 metrekarelik evler sunacak. Eskidji Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Masis, söz konusu konutların 78 ila 90 bin YTL arasında fiyatlarla satılacağını bildirdi. Masis, "Bekarların ve yalnız yaşayanların, bu tip evlere büyük ilgi göstereceğini umuyorum. Yüksek Vadi'den ev sahibi olmak şimdi daha kolay. Bankalar, Yüksek Vadi için uyguladıkları faiz oranlarını önemli ölçüde düşürdü" diye konuştu.