Soğuğu Dışarıda Bırakın, Sıcak Bir Duş Alın























RocaKale, ürün grubuna yeni eklediği duş kitleri ile banyolarda duş keyfinizi artırmak için alternatifler sunuyor. ET ve TUBE duş kitleri, küvet veya duş tekneleri ile kombine edilerek hem mekanın efektif şekilde kullanımına olanak tanıyor, hem de fonksiyonellikleri ile düşlediğiniz duş keyfini yaşatıyor.

ET duş kiti, 2’li özel duş başlığı ile dikkat çekiyor. El duşunun ve alüminyum gövde üzerindeki hidromasaj jetlerinin 7 fonksiyonlu olması suyun vücudunuza akışını ayarlayabilmenize olanak tanıyor. Ayrıca hidromasaj jetleri ile sırt ve boyun masajı yapma lüksüne de sahipsiniz.

TUBE duş kitinde yine 7 fonksiyonlu duş başlığı ile ister ekonomik, ister köpüklü isterseniz ekonomik&masajlı gibi su akışları elde edebilirsiniz. Krom gövdeye sahip TUBE duş kiti, 3 fonksiyonlu hidromasaj jetleri ve Loft el duşu ile farklı bir kombinasyonla sunuluyor.

Her iki üründe de bulunan yön değiştirici sayesinde el duşu, duş başlığı ve hidromasaj jetlerinden ayrı ayrı su akışı sağlanabiliyor. Kireç kırıcı ve kolay temizlenebilme özellikleri ile uzun ömürlü kullanım sağlanıyor.

RocaKale banyo ve duş bataryaları ile uyumlu olan ET ve TUBE duş kitlerinin en büyük avantajlarından biri de mevcut banyo ve/veya duş bataryalarına tesisatı değiştirmeye gerek kalmadan pratik bir şekilde monte edilebiliyor olması.

Daha detaylı bilgi için: rocakale.com.tr