SOLIDCOR®'dan Akrilik Tezgah ve Kaplamalar





 

 

 

 

 

 

Solidcor Akrilik Tezgah Sanayi, doğal mineraller ve akriliğin özel bir yöntem ile birleştirilerek döküm tekniği ile üretilen yüzde 100 akrilik esaslı yüzey kaplama malzemesi Solidcor® ile özellikle mutfak ve banyolardan teknelere, otel, hastane ve laboratuvarlardan alışveriş merkezlerine kadar geniş bir uygulamala alanı için ideal bir yüzey malzemesi sunuyor. Solidcor®, homojen ve esnek yapısı, gözeneksiz yüzeyi ve derz olmadan eklenmesi ile çok kullanışlı bir malzeme.

Solidcor®'u benzeri malzemelerden farklı kılan en önemli özelliğinden biri, 60'tan fazla renk ve doku seçeneği sunması. Solidcor®'un masif, gözeneksiz ve eksiz yüzeyi, hijyenik olduğu için mikrop ve bakteri barındırmıyor; herhangi bir temizlik malzemesi ile temizlenebiliyor. Ek yerleri belli olmuyor, rengi solmuyor, yanmıyor. Ultraviole ışınlara dayanıklı olan Solidcor®, limon, sirke ve benzeri asitlere ve darbelere karşı yüksek direnç gösteriyor.
 
Alüminyum-Tri-Hidrat (A.T.H) içeriği sayesinde Solidcor®, 'self extinguishing' (yanmazlık) özelliği taşıyor. Bu iki maddenin bir karışımı olan Solidcor®, özel kalıplarda basınç altında ve ısı etkisiyle imal ediliyor. İçine ilave edilen renk, mineral ve diğer katkılarla doğal granit görünümünü alıyor.