Somfy ile Tentelerde Konfor Zamanı



Somfy, motorlu tente sistemleri, yalnızca uzaktan kumandaya bir dokunuşla tenteyi istenildiği gibi yukarı ve aşağı hareket ettirme imkanı sağlıyor. Pratik olduğu kadar estetik bir görünüme de sahip olan Somfy uzaktan kumandalar, “my” fonksiyonu sayesinde tek bir tuşa basarak daha önce kaydedilen favori konuma geçilmesini olanaklı hale getiriyor. Öte yandan güneşli günlerde devreye giren güneş sensörü, optimum bir sıcaklık sağlamak için otomatik şekilde tenteyi açıyor. Böylece evin içini, mobilyaları ya da bahçedeki çiçekleri direkt güneş ışınlarından ve sıcaklıktan koruyor. Aşırı rüzgarlı günlerde ise rüzgar sensörü devreye giriyor. Orada bulunulmasa bile kumaş ve mekanizmayı korumak için otomatik olarak tente toplanıyor.

Connexoon ile tentelerinizi telefonunuzdan kontrol edin
Somfy’nin Connexoon uygulaması ile tenteler, tablet ve cep telefonu gibi akıllı cihazlardan da tek dokunuşla kumanda edilebilir hale geliyor. Böylece yazlıkta ya da evde değilken bile tente açılıp kapatılabiliyor, o anki durumu kontrol edilebiliyor. Oluşturulan senaryolarla tente seçilen konuma gelirken ışıklar da aynı anda açılabiliyor. Böylece istenilen zaman bahçe veya terasta tercih edilen ortam kolayca hazır hale geliyor.

Connexoon

Her model tenteye kolaylıkla monte edilebilen Somfy çözümleri, rahatlıktan ödün vermeden tentenin kullanılmasına yardımcı oluyor. Zorlu iklim koşullarında binlerce kullanım periyodu gerçekleştirecek şekilde tasarlanıyor ve test ediliyor.