Sonbaharda OSB Himerpa'dan Alınacak



Himerpa, Bulgaristan, Amerika, Kanada ve Romanya’dan sonra OSB ithalatına başladı. Kronospan firmasının Romanya’daki yeni fabrikasında, modern OSB üretim hattından çıkan ilk Superfinish OSB’ler Himerpa depolarındaki yerini aldı. İnce ve uzun yongalarının, farklı katmanlarda birbirine dik kılıçlama yönlendirilmesiyle mükemmel mekanik performansa ulaşan Superfinish OSB, üzerini kapatmaya kıyamayacağınız kadar temiz, açık sarı ve parlak bir yüzeye sahip. Neme dayanımı ve gücüyle çatı pazarına, doğal ahşap görünümüyle dekoratif uygulamalara talip olan Superfinish OSB ürünlerini uygun fiyatla Himerpa’da bulabilirsiniz.

Neden OSB kullanmalıyım?



Superfinish OSB üretiminde sürdürülebilir ormanlardan elde edilen ağaçlar en verimli şekilde kullanılıyor ve yongalandıktan sonra yönlendirme işlemi yapılıyor. Ardından Kronospan’ın modern tesislerinde üretim tamamlanıyor. Superfinish ve Euroboard OSB’ler mükemmel nem dayanımı ve mukavemet değerleriyle çatı, cephe ve döşeme kaplamaları için ekonomik çözümler sunuyor.



          Kolay işlenir                          Kolay vidalanır                   Hızlı montaj yapılır  

Nerede kullanırım?

Kiremit, shingle, oluklu bitümlü levha dahil her türlü çatı kaplaması altında

Siding altı, çatı saçak altı her türlü cephe kaplamasında

Ahşap ve çelik konstrüksiyonlu yapılarda, taşıyıcı duvar ve döşemelerde

Konteynır ve tır dorse iç kaplamalarında, raf üretiminde, korumalı ambalaj malzemesi olarak, fuar ve stand alanı yapımında...

Nereden ve kaça alırım?

2,29 €’dan başlayan fiyatlarla, tabi ki Himerpa’dan, alabilirsiniz!