Sony VAIO Z Serisi ile Akıllı Hız ve Mobilite Garantide



Nisan 2010’da raflardaki yerini alacak olan yeni Sony VAIO Z Serisi yüksek performansı ve sahip olduğu ayrıcalıklarla, mobil yaşamdan vazgeçemeyenlerin en yakın seyahat arkadaşı oluyor. 

Zarif ayrıntılarla tasarlanmış, ince ve hafif Sony VAIO Z Serisi, yalnızca mobilite, görünüm, bağlanılabilirlik ve dayanıklılık sunmuyor. Tüm bu özelliklere, iş yaşamında, bilgisayarla ilgili ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayan, zamandan tasarruf etmeyi sağlayan ve kişisel üretkenliği artırmaya yardımcı olan yüksek performansı da ekliyor.  

6 GB bellek kapasitesi ile kullanıcının uygulamaları rahatlıkla yönetmesine olanak tanırken, yenilikçi Quad SSD (4’lü Raid O) yapılanması sayesinde dosyalara çok hızlı bir şekilde ulaşmayı sağlıyor. Geleneksel hard disklerden çok daha küçük ve hafif bir hard diske sahip olmasına rağmen, özellikle HDD 5400 rpm’lerle kıyaslandığında dosya aktarımını 6.2 kat daha hızlı gerçekleştiriyor ve büyük zaman tasarrufu sağlıyor.

Karbon-fiber ve alüminyum malzeme ile son derece hafif (sadece 1.43 kg ağırlığında) ama bir o kadar da sağlam bir kasaya sahip olan Z Serisi, akıllı Intel® Core i7 620M işlemcisi ile akıllı hız, performans ve uzun pil ömrü gibi özellikleri garanti ediyor.

Üstün Grafik Performansı

Bu küçük hacim içinde, yüksek performanslı Dinamik Hibrid Grafik Sistem ile NVIDIA® GeForce® GT 330M grafik kartı bulunuyor. 1 GB kapasiteli kart sayesinde grafik performans da yüksek düzeye ulaşıyor; sunumlar, filmler ve görsel içerikli belgeler başarılı bir şekilde hazırlanıyor ve görüntülenebiliyor. Yeni Dinamik Hibrid Grafik Sistem, kullanıcının iş akışına uygun olarak performansı optimize ediyor. Grafik modu manuel olarak seçilebildiği gibi AUTO modu, kullanıcının durumuna bağlı olarak, STAMINA ve SPEED modları arasında otomatik olarak geçiş yapabiliyor. 

Mükemmel Görüntü Kalitesi

Sunum hazırlarken ya da film izlerken, Sony VAIO VPC-Z11Z9E modelinin sahip olduğu Full HD (1920x1080) VAIO Display Premium ekranı ile mükemmel görüntü kalitesi elde ediliyor. Model, 13.1 inç’lik (33.3cm) ekran boyutu ve LED arka aydınlatmalı teknolojisi ile ayrıcalıklı bir netlik, parlaklık ve kontrast sunuyor. Windows® 7 Professional işletim sistemi kullanılan Sony VAIO Z Serisi, entegre 3G modem ile hareket halindeyken de internete yüksek hızda bağlanma imkanı sunuyor. Seride ayrıca, DVD yazıcı, 802.11N WiFi, Bluetooth 2.1, motion eye webcam, arkadan aydınlatmalı keyboard, parmak izi okuyucu, HDMI çıkışı standart olarak yer alıyor.

Ürün Özellikleri

Model : VAIO VPCZ11Z9E
İşlemci : Intel® Core i7-620M 2.66GHz Intel® Turbo Boost Technoloji (max. 3.33 GHz)
OS : Genuine Windows® 7 Professional (64-bit)
Hafıza : 6GB DDR3 SDRAM (1066 MHz)
SDD : 256GB Quad SSD (RAID 0)
Ekran : LED arka aydınlatmalı 13.1” (33.3cm) 16:9 VAIO Display Premium (1920x1080)
Grafik : NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU + Intel® HD Graphics  (1GBB GDDR3 VRAM)
Optik sürücü : DVD+-RW/+-R DL/RAM
Ağırlık-Boyut : 1.43kg (pil ile birlikte); 210x23.8-32.7x314 mm 
Diğer Özellikler : WLAN 802.11a/b/g/n, 3G modem, Bluetooth 2.1+EDR, klavye backlight, MOTION EYE kamera, HDMI çıkışı, VAIO/Assist butonları, parmakizi okuyucu, siyah renkli

Sony hakkında

Sony Corporation, son kullanıcı ve profesyonel pazarlara yönelik ses, görüntü, oyun, iletişim ve bilgi teknolojileri ve tüketici elektroniği alanındaki yenilikçi ürün, içerik(film,müzik,oyun) ve tasarımları ile dünyanın lider Japon elektronik şirketidir. 1990 yılından beri Türkiye’de de Sony Eurasia olarak faaliyet gösteren Sony Corporation, kullanıcılara satış ve satış sonrası maksimum kalite anlayışıyla hizmet veren yaygın bir bayi ve servis ağına sahiptir. Make.Believe felsefesinin bir parçası olarak, muhteşem hayaller ile orijinal fikirleri gerçeğe dönüştüren Sony’nin, çevre dostu yeşil teknoloji, ürün ve hizmetleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için lütfen www.sony.com.tr adresini ziyaret edin.