Sosyal Alanlara Özel İşlevsel Bir Aile: Cantata



Spontan çalışma anlarına eşlik edebilecek, kalabalık toplantılarında ve çalışmalarda kolay organize olabilen Cantata masa ve sandalyeler, alternatifi bol bir ailenin üyeleri. Farklı mekanlar, davetler ve çalışma alanları için akıllı çözümler sunan Cantata ürün grubunun üyeleri, bir arada kullanıldığında da şık ve düzenli bir görünüm sunuyor.

Eğitim, kamu, sağlık sektörlerin mekanları için Koleksiyon tasarımcıları tarafından tasarlanmış olan Cantata, eğitim salonları, ortak çalışma alanları, derslikler, kafe ve bekleme salonlarında kullanılmak üzere tasarlanmış bir aile. Cantata masalar; kafe masaları, bistro masalarından oluşuyor. Ayak tasarımı ve birleştirme sistemi Koleksiyon tarafından patentli olan masalar, montajlama çözümüyle de dikkat çekiyor. Masaların yüzey seçenekleri arasında iç ve dış mekana uygun dayanıklı malzeme alternatifleri bulunuyor.

Cantata sandalyeler ise; üç renk seçeneğiyle farklı mekan konseptlerine uyum sağlıyor ve sade ama karakteristik çizgisi ile dikkat çekiyor.

Eğitim ve seminer salonlarında kullanılmak üzere tasarlanmış Cantata seminer sandalyesi ise tekerlekli yapısı sayesinde mekanda kolay hareket edebiliyor. Yazı tablası sandalye kabuğunun etrafında dönebilen mekanizmasının patenti Koleksiyon’a ait. Kullanıcıların sağ ya da sol tabla tercih etmesine gerek kalmadan pratik bir kullanım sağlıyor. Ayrıca altında bulunan sepet sayesinde kullanıcıya eşyalarını koyabileceği bir depolama çözümü de sunuluyor.

Eğitim sektöründe kullanılmak üzere tasarlanan Cantata tekli masaların altındaki kitap rafının yanı sıra masa tablasına monte bir de çanta kancası bulunuyor. Böylece Cantata daha organize bir çalışma ortamı sunuyor. Cantata ailesinde ortak alanlarda kullanılmak üzere bir de bar taburesi bulunuyor.