SPA, RocaKale ile Evlerinize Giriyor



RocaKale portatif SPA'lar ev, bahçe ya da havuz başına kurularak, suyun iyileştirici etkisini istediğiniz yere taşıyor.

Gömme uygulamaya nazaran kullanım yeri opsiyonunu artıran RocaKale portatif SPA küvetler, Catalina, Marina ve Victoria, aynı anda 3 veya 4 kişi tarafından kullanılabiliyor. Dış mekan kullanımına da uygun özel ahşap paneller hem uzun yıllar kullanım hem de estetik bir görünüm sunuyor.

RocaKale portatif SPA'ların iç yüzeyinde yer alan sabit ve hareketli jetler, suyu farklı biçimlerde vücuda püskürterek masaj ve terapi yapıyor. Elektronik kontrol paneli ile masaj fonksiyonları, su sıcaklığı ve süre ayarlanabiliyor. Ürünlerde bulunan yüksek güçte özel ısıtıcı sayesinde dış mekanda bile içindeki suyun sıcaklığının sabit kalması sağlanabiliyor. Halojen lambayla sağlanan sualtı aydınlatması ise masajın rahatlatıcı etkisini görsel yönden tamamlıyor.


Portatif SPA küvetler, bünyelerindeki ozon sistemi sayesinde içlerindeki suyu temizleyerek hijyen ve uzun süreli kullanım sağlıyor. Ürün ile verilen özel sıvı ile suyun içindeki oksijen miktarı artırılabilirken, yine beraberinde verilen özel tuz ile suyun PH değeri düzenlenebiliyor. Ayrıca SPA küvetlerin bahçe ve havuz başı gibi dış mekan uygulamaları için anti-frost sistemi bulunuyor. Opsiyonel olarak termal izole kapak ve basamak seçeneği bulunuyor. Anti-frost sistemi ve termal izole kapak, dış mekanda düşük hava sıcaklıklarında bile RocaKale portatif SPA içindeki suyun donmasını önlüyor.


Suyun iyileştirici etkisini RocaKale SPA küvetlerle yaşayın…

RocaKale hakkında detaylı bilgi için tıklayınız
Müşteri Bilgi Hattı: 444 76 52