Standart kabin – Büyük kapasite: LG Bigin



Beyaz eşya alanında dünya liderleri arasında yer alan LG Electronics’in geliştirdiği Inverter Direct Drive™ teknolojisine sahip yeni LG Bigin çamaşır makinesi, standart kabin içerisinde 11kg çamaşır yıkayabiliyor.

LG’nin geliştirdiği Inverter Direct Drive™ teknolojisine sahip, standart hacimde dünyanın en büyük kapasiteli çamaşır makinesi LG Bigin, kullanıcılarına maksimum verimlilik sunuyor.

Inverter Direct Drive™ teknolojisinin yanı sıra, yepyeni bir titreşim azaltma sistemi ve sabit bir dış kabinle desteklenen makine, standart kabin içerisinde 11kg çamaşır yıkayabiliyor. Bu sayede, çamaşır yıkamanın sıklığını azaltıyor. Kullanıcılar battaniye gibi ağır ve büyük eşyalarını çok daha kolay bir biçimde yıkayabiliyor.

LG’nin 11 kilo kapasiteli yeni çamaşır makinesi 60cm genişliği aynı şekilde korurken aynı zamanda iç hacmi artırabilmek üzere dış tekneyle iç tamburun arasındaki boşluğu en aza indiriyor. Yepyeni bir süspansiyon/titreşim azaltma sistemi tasarlayan LG, iç hacmin tamamını yeniden tasarlıyor.

Inverter Direct Drive™ teknolojisi, çamaşır makinelerinde genel olarak görülen yüksek ses, aşınma, yüksek enerji tüketimi ve makinenin yerinden oynaması gibi birçok probleme de son veriyor.

LG’nin özel Inverter Direct Drive™ motorundaki kayış ve kasnak ortadan kaldırılarak, doğrudan tambura bağlanan, sessiz ve dayanıklı bir motor sistemi kullanılıyor. Bu tasarım, LG’nin, 24inç’lik standart dış büyüklüğü aynen korurken, iç tambur hacmini maksimuma çıkarıyor.

Çevre dostu sistem...

LG Bigin, başarılı enerji verimliliğiyle de dikkat çekiyor. Yükün ağırlığını otomatik olarak saptayan, su düzeyini ve yıkama programını buna uygun olarak ayarlayan makine, elektrik kullanımında, diğer A sınıfı çamaşır makinelerine oranla yüzde 30 tasarruf sağlayabiliyor.

Rahatsızlık vermeyen, sessiz çalışma teknolojisi

LG Bigin, gürültü düzeyini, tamburun dakikada 1400 tur döndüğü normal yıkama programında 54 desibele, sessiz yıkama programında ise 51 desibele düşürüyor. Normal konuşma gürültü düzeyinin 60-70 desibel arasında olduğu düşünüldüğünde bu durum, kullanıcıların rahatsız olmadan çamaşırlarını rahatça yıkayabilecekleri anlamına geliyor.

Bunun yanında yeni titreşim azaltma sistemi, daha yumuşak, farklılaştırılmış tambur hareketi sağlarken, bir yandan da daha fazla dayanıklılık sunuyor. Kullanıcılar, tambur hareketini farklı kumaş türlerine en uygun hale getirmek suretiyle çamaşırları için optimum yıkama programını seçebiliyor.





Elde yıkar gibi benzersiz 6 yıkama hareketi

LG Bigin, 6 farklı yıkama hareketine sahip tek çamaşır makinesi olma özelliğini taşıyor. Dövme (kırışık azaltma), Filtreleme (eşit yıkama), Hassas Çevirme (sessiz yıkama), Döndürme (normal yıkama), Çitileme (leke çıkarma) ve Çalkalama (hassas yıkama) yıkama modlarına sahip olan LG Bigin, kullanıcılarına en iyi yıkama performansını sunuyor. 

Buharın gücünü keşfedin!

LG Bigin hijyenik kumaş bakımı konusunda da öncülük ediyor. Günümüzün en gelişmiş buhar teknolojisi, alerjik bünyeye veya hassas cilde sahip insanlara yönelik olarak, giysi ve nevresim takımlarının alerjiye neden olan maddelerden, deterjan kalıntılarından arındırılmasına yardımcı oluyor.

İngiliz Alerji Derneği ve Amerika Alerji Vakfı sertifikalarına sahip olan LG çamaşır makineleri, kullanıcılarına en üst düzeyde güvenilirlik sunuyor. LG çamaşır makineleri aynı zamanda buhardan yararlanarak tamburu ve tekneyi de sterilize ediyor.