Starwood’dan Yeni Renk Şovu



Orman ürünlerinde sektörün lider isimlerinden Starwood, İstanbul Tüyap’ta düzenlenen İntermob Fuarı’nda, kartelasına yeni kattığı renkleri tanıttı. Mobilya imalatçılarına yeni Starwood renklerinin ve freze yüzeyli ürünlerin tanıtıldığı stant, yerli ve yabancı katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Eylül ayının 4. haftasında gerçekleştirdiği organizasyonla 2011 Mobilya Modası için renk ve desenleri sektördeki üretici ve tasarımcılarla birlikte belirleyen firma, ailenin sektördeki diğer şirketleri Yıldız Entegre ve Yıldız Sunta Mdf ile birlikte hayat bulan çalışmayla öne çıkmıştı.

Söz konusu on iki yeni rengi İntermob’da müşterilerine sunan Starwood, hem renkleri hem de standıyla ziyaretçilerden olumlu tepkiler aldı.

Yeni yatırımı elektrostatik filtre konusunda da müşterilerini fuar vesilesiyle bilgilendiren Starwood standında yapı market insertleri de dağıtıldı. Starwood ürünlerinin yanı sıra 60 bine yakın ürün çeşidi, zengin stoğu, cazip fiyatları ile her türlü mobilya ekipmanı, aksesuarı ve hırdavat çeşitlerini bünyesinde bulunduran Starwood Yapı Marketler’de fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu.