Stoklu LVT’ler Uygun Fiyatlarla artlines.com.tr'de



Artlines LVT zemin kaplamaları tamamen yapıştırmalı (dry back), sökülüp takılabilir (loose lay) ve kilitli- birbirine geçmeli (click) olmak üzere üç türü ile kolay kurulum ve kullanım imkânı sağlıyor.

LVT vinil zemin kaplamalarında, karo veya levha şeklinde kullanılan ve oldukça esnek bir malzeme olan vinil; granit, beton, seramik ve parke görünümüne sahip olması sebebiyle birçok dekoratör ve mimar tarafından tercih edilen dayanıklı bir malzeme olma özelliğine sahiptir.

 

Stoklu LVT Ürünlerini online olarak satın almak için tıklayınız


Neden LVT Kullanılmalı?
Lüks Vinil (LVT) zemin kaplamaları diğer zemin kaplamalarına göre daha yenilikçi ve estetik kaplama türüdür. Sayısız renk, desen ve çeşide sahiptir. Renk ve özgün görünümünü rutin bir bakım ile bile yıllarca sürdürebilmektedir. Kayma yapmayan, antistatik, asbestos içermeyen, aşınmayan, anti-bakteriyel, alev almayan, ısı yalıtımı sağlayan, sağlığa uygun, çözücü içermeyen, ses absorbe edici özelliğe sahip ve cila gerektirmeyen avantajlı bir zemin kaplamasıdır. Karo veya levha şeklinde kullanılan ve oldukça esnek bir malzeme olan lvt vinil; halı, granit, beton, seramik ve parke görünümüne sahip olması sebebiyle birçok dekoratör ve mimar tarafından tercih edilen dayanıklı bir malzeme olma özelliğine sahiptir.

Suya Dayanıklı Zemin Kaplamasıdır
Suya ve neme karşı dayanım gücünü artıran özel katmanlar sayesinde ıslak ve kuru zemin tüm alanlarda maksimum dayanıklılık sağlamaktadır.

Ateşe Dayanıklı Zemin Kaplamasıdır
Kullanılan yüksek teknoloji ürünü bileşenler sayesinde farklı ısı derecelerinde yanmalara karşı yüksek dayanım özelliği sağlanmaktadır.

LVT Yoğun Yaya Trafiği için Uygun Zemin Kaplamasıdır
Yoğun kullanılan zeminlerde kullanıma bağlı olarak oluşabilecek aşınma ve zorlanmalara karşı dayanıklı ve estetik çözümler sunmaktadır.

Sessiz Yürüyüş Keyfi Veren Zemin Kaplamasıdır
Kamusal ve ortak kullanım alanlarında diğer zemin kaplamalarına oranla yüksek seviyede ses yalıtımı ve rahat kullanım sağlamaktadır.

 

Kullanım Alanları
Hastaneler, klinikler, bakım ve huzur evleri, ilk ve orta dereceli okullar, üniversiteler, anaokulları, kolejler, eğitim merkezleri ve misafirhaneler, alışveriş ve eğlence merkezleri, fuarlar, restoranlar, kafeler, barlar, oteller ve pansiyonlar, ofisler, konferans salonları, banka şubeleri, yönetim binaları, sinema ve tiyatro salonları, iş yerleri, enstitüler, kütüphaneler ve daha birçok alanda kullanılabilir.

Stoklu LVT Ürünlerini online olarak satın almak için tıklayınız