Straehle'nin İnovatif ve Çevreci Ürünü "TRIMline" Aracılığı ile Türkiye’de



Straehle’nin inovatif ve çevreci ürünü "System T: Ahşap Profilli Camlı Bölme Duvar Sistemi" "TRIMline" aracılığı ile Türkiye’de. Türünün ilk örneği olan bu sistem, executive, transparant ve şık ofis ortamları yaratmak için tasarlandı.

Ahşap ve camın modern kombinasyonu

Sade ve minimalist tasarım, geleneksel alüminyum ve çelik taşıyıcı ile kontrast oluşturuyor. Çevre bilinciyle, karbon-nötr doğal ahşap hammaddeyle üretilen sistem, ince narin ahşap kesitleri pürüzsüz cam yüzeyler ile birleştirirken doğal ve sıcak bir atmosfer yaratmaya yardımcı oluyor.



Sistem, net çizgileri, amerikan ceviz kaplama ahşap taşıyıcıların dengeli renk kompozisyonu ve mükemmel çözülmüş detaylarıyla, elegant ofislere değer katıyor.

System T, bu türün ilk bölme duvar sistemi olarak, ofislere doğal, sıcak bir atmosfer getiriyor. System T’de camlar, ahşap kaplamalı strüktüre, şık, paslanmaz çelik klipslerle hem yüz olarak uygulanıyor ve ince zarif konstrüksiyon ile; temiz, esnekliğe odaklanmış dizaynı vurguluyor.

TRIMline firmasının Straehle ile yarattığı sinerjinin bir ürünü olan bu sistemde, ahşap ve camın ortak paylaşımını bulmak mümkün. 



Karakteristik özellikleri

Ürüne ait diğer görseller için ilerleyiniz...