Structoris'in Yeni Stad Projesinin Temeli Atıldı



Özellikle Rusya Federasyonu ve CIS ülkelerinde tasarladığı ve yönetimini üstlendiği projelerle tanınan Structoris, Rusya’nın güney batısında Kasım 2009'da temeli atılan stadyum projesiyle, proje yönetim ve tasarım hizmetleri verdiği projelerine bir yenisini daha ekledi. Structoris, aynı yerleşim bölgesi içinde yer alan Spor ve Otel Kompleksi’nin elektromekanik proje yönetim ve tasarım işlerine de başladı.

UEFA ve IAAF standartları göz önüne alınarak tasarlanan stadyum, tamamlandığında bölgenin en büyük stadyumu olacak. Proje, prekast, çelik ve betoonarme elemanların optimum kombinasyonuyla 9 şiddetinde bir depreme dayanıklı bir taşıyıcı sisteme sahip olacak. Yönetim binasıyla birlikte stadyum, kuzey yönünde bulunan mevcut tarihi arkad yapısıyla uyumlu, modern bir görünüm sunacak.

Proje yönetimi, mimari, statik, mekanik, elektrik, peyzaj tasarım hizmetlerinin yanısıra, mühendislik alanında danışmanlık hizmetleri veren Structoris’in başlıca uzmanlık alanlları arasında konut kompleksleri, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, otel kompleksleri, rekreasyon alanları, spor tesisleri, stadyumlar, eğitim yapıları, hastaneler, havaalanları, sanayi tesisleri, nitelikli depolar sayılabilir.

Öte taraftan, Structoris’in mühendislik danışmanlık hizmetleri çerçevesinde oluşturduğu ve her disiplinden projecilerin yararlanabildiği mühendislik ve mimarlık makale arşivi, birçok mühendis ve projeci tarafından takip ediliyor, yol gösteriyor. Structoris’in önceki projelerinden elde ettiği deneyimlerle oluşturulan mühendislik ve mimarlık makaleleri arşivine www.structoris.co.uk/index.php?muhendislik-makaleleri adresinden ulaşılabiliyor.