Sümer Holding'in Lojmanları Satılıyor



Pazarlık Usulü ile yapılacak ihale, Komisyonun gerek görmesi halinde, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma ile de sonuçlandırılabilecek.

Geçici teminat bedeli 1 milyon lira olarak belirlenen ihale için teklifler, en geç 25 Nisan 2013 Perşembe günü saat 16.00'ya kadar Sümer Holding AŞ Genel Müdürlüğü Haberleşme Servisi'ne teslim edilecek. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilecek teklifler değerlendirilmeye alınmayacak.

Devlet İhale Kanunu ile Kamu İhale Kanunu'na tabi olmayan ihalede, Holding, ihaleyi yapıp yapmamakta, dilediğinde yapmakta ve teklif verme süresini uzatmakta serbest olacak.

İhale Şartnamesi ve Tanıtım Dokümanı; Vakıflar Bankası Ankara Şubesi nezdinde bulunan Sümer Holding AŞ'nin "TR63 0001 5001 5800 7292 7217 75" numaralı TL hesabına 2 bin 500 lira yatırılarak, üzerinde isteklinin adı/unvanının da açıkça belirtildiği dekont karşılığında, Sümer Holding AŞ Genel Müdürlüğü Özelleştirme Uygulamaları Daire Başkanlığı'ndan temin edilebilecek.