Sunsetpark Ekibi Kadıköy’ün Yenilenmesine Talip Oldu



Kentpark Gayrimenkul&Akfen İş Ortaklığı, kentsel yenilemede ikinci projelerine başladı. Yeni projeleri yine Bağdat Caddesi’nde konumlanan ortaklık, Sunsetpark markasını yenileme projeleri ile büyütmeyi planlıyor. Öncelikli lokasyon ise Kadıköy ve Bağdat Caddesi. Kentpark YK Başkanı Sertaç Kıyıcı, “Şu an Kadıköy bölgesi İstanbul’da kentsel dönüşümün en yoğun yaşandığı bölge. Bölgenin depreme dayanıklı konutların inşaası, sağlıklı altyapı, yeterli kapalı otopark alanlarının yapılması, konforlu alışveriş mekanlarının yaratılması, yeşil alanların korunması ve artırılması için güvenilir ve deneyimli kadrolara ihtiyaç var” dedi.

2014 yılında Bağdat Caddesi’nde Caddebostan bölgesinde ilk projeleri olan Sunsetpark Caddebostan’ı inşa eden Kentpark&Akfen ortaklığı, yeni projelerinde de Bağdat Caddesi’ni tercih etti. Yine bir kentsel yenileme işi olan Sunsetpark Göztepe projesinde İnşaat Mart 2016 tarihi itibariyle başladı.

Sunsetpark markasını kentsel yenileme alanında konumlandırdıklarını anlatan Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı, Caddebostan projesinin inşaatının yükselmesiyle birlikte firmaya Kadıköy bölgesinden 10’a yakın teklif geldiğini ve bunları değerlendirmeye aldıklarını söyledi. Sertaç Kıyıcı, “ Bunlar arasından Kalamış ve Göztepe bölgelerine öncelik verdik. Kalamış bölgesi marinaya yakınlığı ve manzarasıyla, Göztepe ise Caddeye yakınlığı ve ulaşım açısından merkezi konumuyla öne çıktı. Firmamız da bu bölgelere öncelik veriyor” dedi.

Sertaç Kıyıcı, “Kadıköy bölgesinden başka Beşiktaş, Sarıyer ve Şişli ilçelerinde kentsel dönüşüm işleri ile ilgileniyoruz” yorumunu yaptı. Kıyıcı kentsel yenilemelerin yanı sıra arsa alarak proje geliştirmek ve kat karşılığı işlerine de açık olduklarını söyledi.

Reklam Goruntulenme Bolumu