Sunvia Günyüzü Kadar Aydınlık



45 yıllık üretim deneyimine sahip Form Endüstri Tesisleri A.Ş Sunvia Gün Işığı Aydınlatma Sistemi'ni Ankara fabrikasında üretti. Sunvia Gün Işığı Aydınlatma Sistemi; akrilik kubbe, reflektör ve difüzör olmak üzere üç ana parçadan oluşuyor. Çatı üzerine yerleştirilen özel akrilik kubbe gün ışığını reflektif kanala iletiyor. Yüksek yansıtma özelliğine sahip reflektif kanal gün ışığını difüzöre iletiyor. Difüzöre gelen gün ışığı ise homojen bir şekilde mekanı aydınlatıyor.

Sıfır enerji ile doğal aydınlatma sağlayan Sunvia, 400W aydınlatma eşdeğerine ve 30-35 m2 alanı aydınlatma gücüne sahip, doğa dostu bir ürün.

Sunvia SV–550 modeli günde 8 saat, 1 yıl (320 gün) kullanılması durumunda yaklaşık 800 kg CO2 emisyonunu engelliyor. Sunvia özel tasarımı sayesinde UV ve sıcağı mekana iletmiyor.





Sunvia Gün Işığı Aydınlatma aynı zamanda psikolojik ve fizyolojik olarak yaşam kalitesine önemli katkılar sağlayarak mekanın daha büyük, havadar ve iç acıcı bir atmosfere sahip olmasına katkıda bulunuyor. Gün ışığı doğal aydınlatmanın süpermarketlerde satışlara, öğrenimde başarıya, sağlıkta kısa sürede iyileşme oranına olumlu katkı sağladığı kanıtlandı.

Sunvia Gün Işığı aydınlatma Sistemi,  fabrikalarda, depolarda, süper marketlerde, alış veriş merkezlerinde kullanılıyor.

Form Endüstri Tesisleri A.Ş’nin çözüm ortakları, hızlı keşif, projelendirme ve montaj hizmeti veriyor.