Suudi Kökenli Amad Gayrimenkul Yeni Projesini Tanıttı



Umran Yapı ve 250 milyon TL üzerinde öz sermayesi olan Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul ortaklığı ile Kartal Wings projesini hayata geçiriyor. Projenin 12 dönüm arazi üzerinde yatay mimaride 3 bloktan oluştuğunu ve 278 seçkin dairenin yer aldığını belirten Kartal Wings Satış Koordinatörü Arman Özver, her türlü sosyal donatının mevcut olduğunu söyledi.

Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrahman Al Duhaim, Umran Yapı ortaklığı ile önemli projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek, güçlü bir finansal yapıya sahip olduklarını, ilişkide oldukları yatırımcıların desteğini alarak finansal güçlerini 5-6 katına kadar çıkararak 1 milyar TL’nin üstünde yatırımlara girebileceklerini kaydetti. Al Duhaim, Arap yatırımcıların Türkiye’ye inandığını ve güvendiğini belirterek, Amad Gayrimenkul olarak bu nedenle Türkiye’de olduklarını belirtti. Birkaç yıl önce 20 kişilik uzman araştırma kadrosuyla Avrupa genelinde gerçekleştirdikleri yatırım fizibilitesi çalışmasında yatırım yapılabilir 12 ülke belirlediklerini dile getiren Al Duhaim, Türkiye’nin bu listede ilk sırada yer aldığını ve Umran Yapı ile birlikte geliştirdikleri Kartal Wings projesinin bu yatırım konseptine uygun olduğunun altını çizdi. Kartal Wings projesinin müşteri kitlesinin ev sahibi olmak isteyen kesimler ve Türk yatırımcılar olduğunu vurgulayan Al Duhaim, bu nedenle projeyi Türk aile yaşamının ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladıklarını kaydetti.

Kartal’ın merkezi bir konumunda 12 dönüm arazi üzerinde üç blok olarak tasarlanan Kartal Wings projesinde sadece 278 seçkin daire ve 9 ticari ünite yer alıyor. 8 bin 500 metrekaresi yeşil alan olarak tasarlanan ve zengin sosyal donatılara sahip olan Kartal Wings’te, aile yaşamına uygun olarak 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 loft daire seçenekleri bulunuyor. Dairelerin metrekaresi lansman fiyatlarıyla 5 bin TL’den satışa sunuluyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu