Suyu Nasıl Kullanmak İstersiniz?



RocaKale, yeni armatür serisini Unicera Fuarı'nda kullanıcıların beğenisine sunuyor. Tasarım odaklı ve teknolojik ürünleri ile pazarda farklılık yaratan RocaKale, armatür ürün grubuna yeni bir seri daha ekliyor: Lanta.

Minimalist çizgilere sahip Lanta serisinin en büyük özelliği, aynı gövde ile kullanılabilen iki kumanda kolu alternatifine sahip olması.Yeni seride, saten-krom kaplama kumanda kolu ile minimalist çizgiler estetik bir dokunuş ile tamamlanıyor.

Serinin Plus modelinde 40 mm seramik diskli kartuş, Joystick modelinde ise 360º hareketli seramik diskli kartuş kullanılıyor. Lanta Plus ve Lanta Joystick bünyesinde bulunan seramik diskli kartuşlar, hassas sıcak ve soğuk su karışımına olanak tanıyor. Ayrıca tüm RocaKale armatürlerinde olduğu gibi Lanta serisi armatürlerde de köpüklü su akışı sağlayan perlatör, suyun ekonomik kullanımına katkıda bulunurken suyun vitrifiyeden doğru sıçramasını da önlüyor.

Lanta Plus ve Lanta Joystick serileri içinde birbirinden farklı 6 lavabo bataryası alternatifi ile tam bir seçim özgürlüğü sunuluyor. Lanta serisinde çanak lavabolar ile kullanılabilecek yüksek lavabo bataryası alternatifleri de bulunuyor. Serinin banyo bataryasının girişindeki ses azaltıcı contalar ile sağlanan Avrupa standartlarında minimum ses seviyesinde çalışma özelliği de bu armatürleri ayrıcalıklı kılıyor.

Serinin banyo bataryalarında da alternatif çözümler sunuluyor. Standart banyo bataryasının yanı sıra estetik bir alternatif olarak sunulan ankastre banyo bataryası 200 mm çaplı duş başlığı ile kullanılıyor. Yağmur şeklinde su akışı veren Lanta duş başlığı kireç kırıcı ve kolay temizlenebilme özelliği ile uzun yıllar boyu güvenle kullanılabiliyor.


Yeni Lanta serisi armatürler, farklı formlarda vitrifiye takımlarını estetik açıdan mükemmel bir şekilde bütünlüyor. Size sadece seçim yapmak kalıyor.

www.rocakale.com.tr