Tandus Halıları, Tarkett ile Türkiye’de



Halı gibi konforlu, PVC gibi dayanıklı: Powerbond

340 milyon € yıllık cirosu ve 1400’den fazla çalışanı ile Tandus, 2012 sonu itibariyle Tarkett çatısı altına girdi. Amerikalı 4 büyük üreticiden biri olan Tandus’un ürün gamında, hibrid esnek zemin (Powerbond), karo halı, rulo halı ve yün halı bulunuyor. Powerbond üretimiyle sektörde bir ilk olan Tandus, özellikle hastane ve okulların yoğun sirkülasyon alanları için hibrid esnek zemin çözümleri sunuyor. Powerbond’un avantajları arasında, yüksek akustik değeri, yürüme konforu, nem bariyeri, kolay temizlik, düşük VOC değeri ile ortam hava kalitesini artırıcı özellik ve “Aç&Yapıştır” sistemi ile hızlı montaj yer alıyor. Tandus Halı, ImaginationsTM programı ile istenilen logo, grafik, desen çalışmaları zeminde hayat bulabiliyor.
 
Yenilikçi iç mekân zemin kaplamaları ve spor yüzeylerinde uzman olan Tarkett, Tandus’un katılımıyla ticari halı sektörüne güçlü bir adım attı. Kökleri 1803 yılına dayanan ve çok büyük bir halı üreticisi olan Tandus, özellikle hibrid esnek zemin (Powerbond) döşemesini 1967 yılında icat ederek sektöre öncülük etti. Çevrecilik bilincini üst seviyede önemseyen Tandus, sektörde kapalı devre su sistemini kullanan ilk firma olmuştur.

Tandus Halı’yı döşenmiş olarak yerinde incelemek için İstanbul Yapı Fuarı 7. Salon 463 no’lu Tarkett Aspen Zemin Kaplamaları standını ziyaret edebilirsiniz.

Reklam Goruntulenme Bolumu