Tanık'tan Gökçek'e İlk Ziyaret



Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık arasındaki ilk görüşme cumartesi günü gerçekleşti. Gökçek’in makamındaki görüşmede iki belediye arasındaki davalar gündeme geldi ancak somut bir adım atılamadı.

29 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık arasında ilk görüşme cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi’nde Gökçek’in makamında gerçekleşti.

Bürokratlarıyla birlikte Gökçek’i ziyaret eden Tanık, "Seçimlerin ardından kutlama randevusunda bulunmuştuk. Ona yanıt geldi biz de ziyaretimizi yaptık" dedi.

Görüşmenin nezaket ziyareti çerçevesinde gerçekleştiğini anlatan Tanık, "Ziyaretteki amacımız bir işi ya da bir konuyu çözüme kavuşturmak değildi. Bundan sonraki ilişkilerimizi diyalog içerisinde sürdürübilme arayışı içerisindeyiz. Elbette ki bazı sorunlar gündeme geldi. Ancak, o sorunların çözüm yeri bu ziyaret değildi" dedi. Görüşmede, iki belediye arasındaki davaların gündeme geldiği fakat, somut bir adım atılamadığı öğrenildi.