Tasarım Köyü İzmir 2016 Yürütücü Başvuruları Açıldı!



Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması’nın 32.'si geçtiğimiz yıl Seferihisar’da "Tasarım Köyü" teması ile düzenlenmişti. Mimarlık ve farklı disiplinlerden atölyelerin yer aldığı etkinliğe, çeşitli alanlardan konuşmacılar ve katılımcılar konuk edilmişti.

Tasarım Köyü İzmir ekibi 2016 yazında bu etkinliğin ikincisini düzenlemek üzere yola koyuluyor. Yeniden köy bağlamını çalışma alanı haline getirecek olan Tasarım Köyü organizasyonu, “X, V, T – her yerde ve hiçbir yerde” teması ile 27 Ağustos – 5 Eylül 2016 tarihleri arasında Seferihisar’ın Turgut Köyü’nde gerçekleşecek.

Tasarım Köyü'nde atölye yapmak için;
İsminiz, okulunuz, bölümünüz, çalışma alanınız ve iletişim bilgileriniz ile,
Yapmak istediğiniz atölyenizin ismi, ihtiyaç listesi, optimum katılımcı sayısı ve atölyenin kurgusunu açıklayacağınız kısa bir metni 8 Temmuz Cuma günü saat 23.59'a kadar tasarimkoyuizmir@gmail.com adresine iletmeniz gerekiyor.

Program net olmamakla birlikte 27 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında 10 gün sürecek olan etkinliğin 6 günü atölye çalışmalarına ayrılmıştır. Atölye katılımcıları bu sürede atölye kurgularına göre değişiklik yapabilirler. 

Geçmiş yıla ait bilgiler, bu yılın teması ve Turgut Köyü ile ilgili bilgileri bulabileceğiniz ''Yürütücü Bilgilendirme Kitapçığı''na şuradan ulaşabilirsiniz.

Reklam Goruntulenme Bolumu