Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı İçin Son Başvuru Tarihi 22 Eylül



Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı, 8. Dönemine yeniliklerle başlıyor. Program, bu yıl Bilgi tarafından hayata geçirilen Avrupa'nın en büyük kültür sanat ve eğitim projelerinden biri olan santralistanbul bünyesinde yürütülecek.

1999 yılı sonunda başlayan program tasarımcıdan işletmeciye, mimardan iletişimciye, çok farklı disiplinlerden dersler, dersler içinde grup çalışmaları ve sunuşlar, alanın önde gelenlerince gerçekleştirilen atölye çalışmaları ve bitirme projesi aracılığıyla bir 'proje kültürü' oluşturmayı amaçlıyor. Program, Milano’da bulunan Domus Academy işbirliği ile Serhan Ada direktörlüğünde yürütülüyor.

11 Ekim 2006'da başlayacak olan program için son başvuru tarihi 22 Eylül 2006.

Programın eğitim kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

Gamze Akay, Fulya Erdemci, Tansel Korkmaz, Serhan Ada, Giovanni Lanzone, Arhan Kayar, Joff White, Mehmet Güleryüz, Hilmi Güvenal, Defne Koz, Emilio Genovesi, Nuray Keskin, Ayşe Birsel, İhsan Bilgin, Koray Özgen, Özgür Uçkan, Emel Kurhan, Paulo Urbano, Ela Cindoruk, Ekmel Ertan, Zeynep Fadıllıoğlu, Fatoş Ahunbay, Burçak Madran, Dante Donegani, Haldun Dostoğlu, Ali Bakova, Claudio Moderini, Sezgin Aksu.

Program hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.