Tasarım Ödüllü Genya, Klassis ile Türkiye’de



Yenilikçi tasarımlar
Lamm, 1959’dan beri dünyada konferans salonu, oditoryum, üniversite, sinema ve tiyatrolara yönelik koltuk üretiyor. Yaklaşık 60 yıllık üretim ve pazarlama geçmişi olan Lamm firması, gelen taleplere kapsamlı bir şekilde hizmet veriyor.

Sektörünün önemli firmalarından olan Lamm, çalışmalarına ürünlerin yalın tasarımı ve özel teknolojisi sayesinde konforu en iyi şekilde sunabilmek adına yön veriyor. Üretim sürecinde ve hammadde tedariğinde çevreye duyarlı bir yaklaşım sergileyen firmanın ürünleri İtalya’da üretiliyor.

Bütüncül, yalın, modern
Yenilikçi teknolojisi ile modern ve yalın bir tasarıma sahip olan Genya, ayarlanabilen bel desteği ve yaylı yapısı ile kullanıcıya alışılmışın dışında bir deneyim sunuyor. Yalın ve modern görüntüsünün arkasında, ürünün iskeletinin dışarıdan algılanmaması yatıyor.

Metal malzemeden üretilmiş dayanıklı taşıyıcı iskeleti ve farklı bir görünüme sahip olan Genya, 2009 yılında “Good Desing Award 2009”, “Best of NeoCon 2009” ve endüstriyel tasarımın en prestijli uluslararası ödüllerinden biri olan “Compasso D’Oro ADI”’nda şeref ödüllerini aldı.

@referanskodu:14.11.2016@