Tasarım ve Sanatın Birleştiği Yeni Bir Koleksiyon: Artisan



Dünyanın liderlerinden vinyl dokuma yer kaplaması markası Bolon’un 2011 yılı için hazırladığı yeni koleksiyonu Artisan, sanatın ve tasarımın ayrıcalıklı bir birleşimini sergiliyor. Koleksiyonun ilk uygulamasının bir balerinden esinlenerek yapıldığı Artisan’da Cray, Wax, Ecru, Slate, Oil, Coal, Quilt, Ralli olmak üzere toprak renginden, doğal renklere uzanan ve özgün tasarlanmış vinyl dokuma yer kaplamaları yer alıyor. Bolon 2011 yılı için hazırladığı yeni koleksiyonunda modern teknolojiyi el işçiliğiyle buluşturuyor.

Chanel, Armani, Dolce & Gabbana, Lacoste, Sheraton gibi dünyaca ünlü ve tanınmış müşterilerinin yanı sıra Tom Dixon, Jean Nouvel, Renzo Piano, Giulio Cappellini gibi önemli mimarlar tarafından kullanılan Bolon’un dayanıklı ve güvenli ürünleri pek çok yaşam alanına kolaylıkla uyarlanabiliyor.

Temizlenmesi ve bakımının kolay olduğu İsveç kökenli vinyl dokuma yer kaplamaları, sahip olduğu geniş ürün gamı ve birbirinden özgün renk, tasarım çeşitleri ile farklı kombinasyonlar yapmaya olanak sağlıyor. Yüksek dayanıklılığa sahip olan ürünler, yoğun trafik veya ticari kullanım alanlarına uygun. Bolon’un yeni ve çarpıcı koleksiyonu Artisan, Yütaş mağazalarında sizleri bekliyor.

Kullanım alanları; ofisler, mağazalar, oteller, restoranlar, evler, yatlar, fuar alanları, havuz çevreleri, kış bahçeleri, sinema ve tiyatrolar, spor merkezleri, müzelerdir.

Ürünün temel özellikleri; dayanıklılık, ses izolasyonu ve yangın emniyeti; yüzde 100 yenilenebilir hammaddeyi kullanan çevreci teknoloji, 80 adet renk ve dokuma alternatifi, 50x50 cm’lik karo ve 200x25 m’lik rulo renk seçenekleri olarak sıralanabilir. Ayrıca Atisan, basamaklara uyarlanabilen, yerden ısıtmalı sistemlere uygun, alev almayan, yangın geciktirici sisteme sahip bir ürün. Yüksek oranda kimyasal dayanıklılığın yanında 5 yıl garantisi olan Artisan’ın diğer özellikleri ise şöyle;