Tasarruflu ve Konforlu Serinliğin Adı: Baymak



4 mevsim iklimlendirme ürünleri ile tüketicilerin tercihi olan Baymak, bu yıl ürün gamına eklediği duvar ve salon tipi klimalarıyla yaz sıcaklıklarında serinliğin adresi olacak.

Baymak klima ailesinin yeni üyesi, soğutmada A+++ enerji sınıfına sahip Elegant Prime serisi duvar tipi klimalar, “Eco Mod” özelliği ile yüksek enerji tasarrufu sağlıyor. Aktif karbon ve gümüş iyon filtreleme sistemi ile Elegant Prime serisi, ortamın sigara dumanı, bakteri ve küften sterilize edilmesini sağlayarak kullanıcılara sağlıklı bir ortam sunuyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

48-FSA salon tipi split klimalar ise geniş alanların soğutulması için kullanıcıların tek tercihi olacak. 5 ayrı fan hızına sahip Baymak salon tipi split klimalar, LED ekran ile estetik ve konforu bir arada sunuyor.

5 yıl iç-dış ünite garantisi ile kalitesine olan güvenini ortaya koyan Baymak salon ve duvar tipi klimalar, bulunulan ortamda hissetmek istenilen sıcaklığa ulaşılmasını sağlayan “I Feel” teknolojisi, sessiz kullanım imkânı sunan “Silence Mod”, uyku modu, programlanabilme ve ortam sıcaklığını uzaktan kontrol edebilmeyi sağlayan LCD uzaktan kumanda ile bu yazın konforunu kullanıcılara bırakıyor.