Tedaş Genel Müdürü Haşim Keklik Initi@tive Fuarı'ndaydı



Geçtiğimiz Ekim ayında Antalya Sungate Port Royal Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve enerjinin en iyi şekilde kullanılmasını sağlayacak güvenli, verimli, en yenilikçi çözümlerin sergilendiği, sektörün ilk ve tek örneği olan Schneider Electric Initi@tive Fuarı, profesyoneller tarafından büyük ilgi gördü. Initi@tive Fuarı'nı ziyaret edenler arasında Tedaş Genel Müdürü Haşim Keklik’in de bulunduğu Tedaş heyeti de vardı. Heyette ayrıca, Genel Müdür Yardımcıları Ömer Sami Yapıcı ve Yaşar Bostancı, Malzeme Yönetimi ve Satınalma Dairesi Başkanı Salim Kılavuz da yer aldılar.

Stand ziyaretleri sırasında elektrik şebekelerinde otomasyon teknolojileri  ve yeraltı kablo ve havai hat dağıtım şebekelerinde arıza izleme,uzaktan kumanda ve scada çözümleri hakkında bilgiler alan Tedaş heyeti, 'Enerji tedarikleri için fider otomasyon çözümleri' konferansına katıldılar.

Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinin yanısıra, Rusya ve Türkiye başta olmak üzere toplam 30 ülkeden, 2700 seçkin müşteriye ev sahipliği yapan fuar, 5000 m2’lik bir alanda gerçekleşti.

Global bir enerji uzmanı olan Schneider Electric’in dünya çapında yaygınlığını desteklemek amacıyla düzenlediği fuarda, enerji verimliliği çözümlerinin yanısıra su çözümleri, data merkezi uygulamaları, endüstri ve bina otomasyonuna yönelik çözümler 72 konferans ve 96 standta ziyaretçilerin bilgisine sunuldu.