Tekstilciler Ataköy'e Lüks Residence Yapıyor



Airport Residence adını verdikleri lüks projenin yurtdışıyla bağlantısı olan zengin işadamlarını hedeflediğini söyleyen Han Yapı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı, 'Beylikdüzü'ndeki projenin yanı sıra Ataköy'de bir residence projesi üzerinde çalışıyoruz. İnşaatına başlayacağımız residence Ataköy 9. Kısım'da, Kültür Üniversitesi'nin hemen yanında inşa edilecek' dedi.

20 milyon dolar
Ataköy'ün yanı sıra şubat ayında Beylikdüzü'nde 1600 konutluk büyük bir projeye başlamaya hazırlanan Han Yapı Gayrimenkul, hem lüks hem de orta sınıf konut inşaatında büyümeyi hedefliyor.

Projenin 20 milyon dolara mal olacağını belirten oğuz Satıcı, hedeflerinin yurtdışıyla bağlantısı olan işadamları olacağını söyledi. Airport Residence'da lüks konutların yanı sıra iş merkezleri de olacak. Çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Satıcı, 'Airport Residence, Han Yapı'nın kendi ürettiği bir proje. Toplu konuttan villaya kadar değişik projelerde, İstanbul ve Anadolu'da hizmet vermek istiyoruz' dedi.

Ortakları ünlü işadamları
Geçtiğimiz ekim ayında kurulan Han Yapı Gayrimenkul'ün ortakları arasında Süleyman Orakçıoğlu'ndan İsmail Gülle'ye, Mehmet Büyükekşi'den Ayhan Bermek'e çok sayıda ünlü işadamı yer alıyor.