TEKZEN 105'inci Mağazasını Açtı

Foto: Fatih Aktaş (AA)

Anatolium Alışveriş Merkezi'nde mağazanın açılışı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan TEKZEN Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, yapı market sektöründe hız kesmeden büyümeye devam ettiklerini söyledi. Gigin, "Müşteri velinimetimizdir" sözünü unutmamaları gerektiğini vurgulayarak, "Çok saygın rakiplerimiz var ve rakip olarak bir başka uluslararası marka hemen yanıbaşımızda" dedi.

Memnun olan bir müşterinin iki kişi getireceğine, memnun olmayanın ise yedi müşteri götüreceğine işaret eden Gigin, "Biz insanların evlerinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz, evlerini güzelleştirmelerine yardımcı oluyoruz. Dürüst tacir olarak müşterinin ihtiyacına uygun ürün vermeliyiz. Çünkü biz devamlı müşteriyi hedefliyoruz. Bize gelen müşteri pişmanlık yaşamamalı, bunu yaparsak başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

Gigin, çalışanların, müşterilerin ihtiyaçlarını iyi anlaması gerektiğini belirterek, çalışanlara da uyarılarda bulundu. Gigin, "Perakendecilik büyüyen bir sektör, kariyer fırsatı veren bir sektör. Bize mal veren tedarikçilerimizle iş ortağıyız. Burada aynı aile havasını teneffüs ediyoruz. Bizimle çalışan arkadaşlarımıza yükselme şansı veriyoruz. Çalışanlarımız son derece önemli ve ilerisi açık olan bir mesleğe sahiplerdir" diye konuştu.

En hızlı büyüyen zincir

TEKZEN Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Işıkgece ise Romanya, Kıbrıs ve Kuzey Irak olmak üzere yurt dışında 3 yerde mağazalarının olduğunu kaydederek, "TEKZEN, kendi sektöründe en hızlı büyüyen zincir, her yıl ortalama yüzde 30 büyüyoruz. Ankara'dan sonraki ilk açılışımızı ise Van'da yapacağız" şeklinde konuştu.

Açılışı gerçekleştirilen 2 bin 800 metrekare alana sahip yeni mağaza, TEKZEN'in Ankara'daki altıncı mağazası oldu.

El aletlerinden banyo dolabına, mobilyadan ev gereçlerine kadar birçok üründe 30 Eylül’e kadar indirimler devam edecek.

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TEKZEN, Ankara'nın ardından Van’da da 2 bin 500 metrekarelik mağazasının açılışını 18 Eylül’de gerçekleştirecek. Böylece TEKZEN, 53 ilde 106 mağazaya ulaşmış olacak.

Bu yıl 20. yaşını kutlayan TEKZEN, 2015 sonu için 650 milyon lira ciro hedefliyor.