Tepekule'de 200 Ressam



Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi, Su Grubunun 100 Sanatçı ve 400 Eser ile açtığı “Gelin Tanış Olalım” başlıklı sergiye ev sahipliği yapıyor.

Ressam Seba Uğurtan ve Su Grubu Ressamlarının Organizasyonu ile Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 100 ressam ve heykeltraş 400 özgün eseri Tepekule Kongre ve Sergi Merkezin’de sergileniyor.

Seba Uğurtan sergi ile ilgili şunları söylüyor:
“Sanat yaşamın her alanını içine alan insan aklının sınırlarınından taşarak kişinin kendini ifade edebilmesini sağlayan düşencenin var oluş öyküsüdür. Her insan mükemmel bir eserin oluşmasını sağlayan renkdir. İnsanlara saygı duymayan onları küçümseyen renklerini kabul etmeyenler asla kendi renklerinin kabulünü sağlayamazlar.

Sergiye katılan sanatçılar sadece sanatın evrensel dilini kullanacak sevgi birlik ve beraberlik içinde neler yapılabıldiğini anlatacaklardır. Sanatın dili hiç susmaz , sanata vurulan her darbe toplumları yarınlara taşıyacak sesin kısılmasıdır. 100 ressam ve heykeltıraşın gönül birliği içinde açacakları bu sergi kaçırılmaması gereken önemli bir etkinliktir.”

Sergi hergün saat 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.