TEPTA Aydınlatma'dan Simes Zip Comfort Ailesi



Tüketicilerin gereksinimleri göz önünde bulunduran ve bu alandaki profesyonel deneyimini kullanan, TEPTA Aydınlatma tarafından temsilciliği yürütülen Simes, Zip Comfort ürün ailesini geliştirdi. Simes, Zip Comfort ürün ailesi ile; parlamayı önleyen, açık havada en iyi performansı sunan bir kalite ile tüketici karşısına çıktığının altını çiziyor.

LED'li armatürler, son derece küçük boyutlara ve yüksek parlaklığa sahip ışık kaynaklarıdır. Simes, Zip Comfort ile aşırı parlaklığa karşılık görsel konforu artırmayı hedefliyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Simes, yeni ürün ailesi ile LED ışık kaynağını, yarattığı sistemde geri plana konumluyor ve gömme armatür görünümünü yeniliyor. LED’in geri çekilmiş konumu sayesinde Zip Comfort, parlamayı önemli ölçüde azaltıyor ve ortaya ileri teknolojik bir sistem çıkıyor.

Verimlilik açısından hassas değerlere sahip ürün ailesi, yüksek performans elde etmek için geliştirilirken, farklı boyutları ile her türlü mimari koşula cevap veriyor. Yuvarlak ve kare çeşitleri bulunan gömme armatürlerin, paslanmaz çelik ve siyah alüminyum seçenekleri bulunuyor.

Farklı optik sistemleri ve aksesuarları ile dar veya asimetrik açılar yaratabilen Zip Comfort, farklı lens ve reflektör parçalarıyla da yumuşak ya da dağınık ışık kaynağı oluşturmaya imkan tanıyor. COP (Chip on Board) LED özelliği ile dikkat çeken gömme armatürler, bu özellik sayesinde daha güçlü bir ışık veriyor ve verimliliği en üst düzeye çekiyor.

Renk oluşturma endeksi (CRI, Color rendering index) ise bir ışık kaynağının, nesnelerin renk tonlarını en gerçekçi ve doğal bir şekilde ortaya çıkarma yeteneğini gösteriyor. Simes; iç mekanlar için renk oluşturma endeksi standardı genellikle 90 iken, dış mekan uygulamalarında genellikle 80 veya 70 oranları kullanıyor. Zip Comfort ailesinin tüm versiyonları ise CRI 90'a sahip LED kaynakları ile donatıldı.

Simes, Zip Comfort ailesi ürünlerini 4000K, 3000K, 2700K olmak üzere toplam 3 farklı renk sıcaklığı ile sunuyor.