Termikel Ankastre Şimdi de İzmir'de





























Değişen dünya, şıklığından ödün vermeden pratikleşen yaşam biçimleri uzun zamandır günlük yaşam alanlarımıza şekil veriyor. Bu değişimin en global örneği ise mutfak kültüründe ve buna bağlı olarak mutfak donanımları ve cihazlarında yaşanıyor. Avrupa’da uzun zamandır yaşanan bu dönüşüm, Türkiye’de de etkisini göstermeye başladı. Avrupa’daki bu süreçte kalitesi ve ürün çeşitleriyle başarıyla yer alan Termikel, Türkiye’ye de bu kaliteyi taşıyor.

50 yılı aşkın bir süredir, beyaz eşya üreticisi olarak Türkiye’ye ve dünyaya pek çok ürün sunan Termikel, yarım asrı aşan beyaz eşya birikimini ve güvenini yeni ankastre serisi ile şimdi de modern mutfaklara taşıyor.

Fırınlardan ocaklara, buzdolaplarından bulaşık makinelerine, buharlı fırınlardan mikrodalga fırına kadar modern bir mutfakta ihtiyaç duyulan tüm ankastre ürünler 100’ü aşkın seçenekle tüm Türkiye’de hızla kurmaya başladığı Termikel Ankastre mağazalarında tüketicilere sunuluyor.

Hızla genişleyen satış ağı ile tüketicilerine pek çok noktada daha hızlı ulaşmayı hedefleyen Termikel, İzmir Karşıyaka’da 24 Kasım Cumartesi günü açılışını gerçekleştireceği showroom ile artık tüketicilerine daha yakın.