Termo Teknik Başarısını Bali’de Kutladı



Termo Teknik, tasarruflu  kombi ‘Logic’in satış ve hizmet kampanyası çerçevesinde başarılı olan on dört yetkili satıcısını Bali’de ağırladı.

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un ( ISG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, İngiltere’de üretilen ve tercih edilen, sınıfının en yüksek verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip tasarruflu kombisi “Logic”in satış ve hizmet kampanyası çerçevesinde başarılı olan 14 yetkili satıcı temsilcisini, 20-26 Şubat tarihleri arasında Bali’ye götürdü. Endonezya’nın kumsalları ve tapınakları ile ünlü adası Bali’de gerçekleştirilen gezide takım çalışması örneği olan rafting ve fil safarisi yapıldı ve Bali’nin doğal,  tarihi yerleri ziyaret edildi.



Logic’in Türkiye’de satışına Eylül 2011’de başlandığını, son kullanıcı tarafından kısa sürede benimsenen ürünün satışı konusunda Termo Teknik bayilerinin başarılı bir satış grafiği yakaladığını belirten Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, şunları söyledi:

“Termo Teknik olarak İngiltere’nin tercih edilen kombisi Logic’i 2011 sonbaharında Türkiye’ye getirdik ve servis desteğimizle son kullanıcı ile buluşturduk. Logic satış ve hizmet desteğinde kısa sürede önemli başarı yakalayan yetkili satıcılarımızı Bali’de bir araya getirmek istedik. Termo Teknik olarak,  takım çalışması ve motivasyona çok önem veriyoruz. İş ortaklarımızın her zaman yanındayız, eğitim ve motivasyon programları ile onların gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu gezi ile hem birlikte olmanın hem de başarıyı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Uzun süreli işbirliklerini hayata geçiren ve iş ortaklarımıza her zaman destek olan bir kuruluş olarak, bu ve benzeri motivasyon etkinliklerini yapmaya devam edeceğiz”.