Termo Teknik Bayi ve Satış Noktası Sayısını Arttırıyor



İngiltere merkezli Stelrad Groub'un (SG) iştiraki olarak Türkiye’de faaliyet gösteren Termo Teknik, son kullanıcıya daha iyi hizmet vermek amacıyla bayi ve satış noktası sayısını arttırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz 4 yılda bayi sayısını yüzde 90 oranında arttıran Termo Teknik, bugün Türkiye’nin her yerinde 500’e yakın satış noktası ve 140’ı aşan servis ağı ile hizmet veriyor.

Geniş bayi teşkilatı

Geçtiğimiz dört yılda iç pazarda çok hızlı bir gelişme göstererek panel radyatörde yüzde 120, kombide ise yüzde 480 büyüme kaydettiklerini belirten Termo Teknik Genel Müdürü Emin Kasan, Termo Teknik’in büyümesi ve bayi teşkilatının güçlenmesi için yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi:

“Pazarda yaşadığımız genişlemeye paralel olarak bayi sayımızda hızlı bir artışa ve eğitimlerimizde yoğunlaşmaya gittik; farklı taleplere en kısa zamanda yanıt verecek güçlü ekipler oluşturduk. Yetkili servislerimize ve bayilerimize yeni çıkan ürünlerimiz için fabrikamızda ve sahada ürün üzerinde bire bir eğitimler verdik. Ayrıca bölge bazlı eğitim çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Doğrudan destek veren müşteri hizmetlerimiz ve Türkiye’nin 7 bölgesinde var olan servis ağımız ile tüketicimizin taleplerine kısa zamanda yanıt veren bir hizmet ağı oluşturduk. Bu ağı daha etkin kılacak, son kullanıcımıza daha iyi hizmet verilmesini sağlayacak girişimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz”.

Ek garanti

Termo Teknik’in son kullanıcıya kaliteli ürün, etkin satış ve servisin yanısıra dönemsel kampanyalar ve kampanya dışı destekler de sunduğunu hatırlatan Kasan, Kraliçe Ödülü (The Queen’s Award) sahibi LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi’nin +2 ve +3 yıl garanti opsiyonları ile son kullanıcıya sunulduğunu ve bu uygulamanın sevilerek tercih edildiğini söyledi. Ek garanti kapsamında bulunan LOGIC kombiler, yasal garanti kapsamıyla aynı şekilde parça değişimi, tamir ve cihaz değişim olanaklarına sahip oluyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu


İhracat şampiyonu

'Panel radyatör' kategorisinde üst üste 7 kez İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri'nin (İMMİB) 'İhracatın Yıldızları Ödülü'nü alan Termo Teknik; aralarında ABD, Rusya’nın da bulunduğu 50’yi aşkın ülkeye ürünlerini ihraç ediyor. Özellikle kaliteye, iyi hizmete önem veren Batı Avrupa ülkelerinde Termo Teknik ürünlerine yüksek ilgi gösteriliyor.

Termo Teknik’in, Avrupa’nın en gelişmiş üretim tesislerinden birisi olan Çorlu’daki fabrikasında bu yıl yapılan yatırımla, kurulu 5 modern üretim hattının 7’ye, yıllık 4 milyon metre olan üretim kapasitesinin 6 milyon metreye çıkartılması hedefleniyor. Yatırım tamamlandığında Termo Teknik dünyanın en büyük panel radyatör üretim tesisine sahip olacak.