Termo Teknik Hizmet Noktası Sayısını İkiye Katladı



Panel radyatör alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden birisi olan Termo Teknik Türkiye’de geçtiğimiz 3 yılda hızlı bir gelişme gösterdi. Çorlu’da 100 bin metrekare alana kurulu panel radyatör fabrikası bulunan, 50’nin üzerinde ülkeye ihracat yapan ve İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından yayınlanan verilere göre geçtiğimiz 6 yıl içinde üst üste panel radyatör dalında ihracat birincisi olan Termo Teknik, yüksek kalitesini iç piyasaya taşımak amacıyla gerçekleştirdiği girişimlerle satış ve hizmet noktalarının sayısını iki katına çıkarttı.

Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, Termo Tekink’in tüketiciye daha yakın olmak, daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bayi ağı ve satış-hizmet ekibini genişlettiğini, eğitimlerini arttırdığını ve böylece hizmet kalitesini bir üst basamağa çıkarttığını söyledi.

Termo Teknik’in bir başka hamlesinin de İngiltere’de üretilen ve tercih edilen Logic Kombi’nin Türkiye’de Termo Teknik satış ve servis desteği ile piyasaya sürülmesi olduğunu belirten Porsemay şunları söyledi:

“Logic, sınıfının en yüksek enerji verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip kombisi. Bu kombinin satış sonrası montajında da servis ekibimiz son derece hızlı çalışarak maksimum 24 saat içerisinde montajı gerçekleştiriyor. Montaj süremizi Avrupa Birliği ülkeleri ile aynı düzeye getirdik. BS ISO 9001:2008 akreditasyonu, uluslararası radyatör standardı EN442,  DIN, BSI, NF, GOST-R, UkrSEPRO, EMI, TSE OHSAS 18001 gibi AB ülkelerindeki üreticilerde bulunan standartlara sahip olan Termo Teknik, servis konusunda da üst düzeyi yakalamıştır”.

Termo Teknik kalitesi ve yüksek hizmet standardının kısa sürede karşılığını bulduğunu vurgulayan Porsemay, geçtiğimiz 2 yıl içerisinde Termo Teknik pazar payının yüzde 130 arttığını, bunun da Termo Teknik kalitesine duyulan güvenin göstergesi olduğunu ifade etti.

Porsemay, 2012 yılında Termo Teknik’in iç piyasada bayi ve satış noktası sayısı arttırmaya, satış ve servis ekibini güçlendirmeye,  pazar payını genişletmeye devam edeceğini söyledi.