Testo Termal Kameralar ile Termografi Çözümleri



Testo termal kameralar ile pek çok uygulamayı kolayca gerçekleştirmek mümkün. Testo termal kameralar ile binanın dış cephesindeki inşa hatalarını kolaylıkla bulabilirken güneş enerjisi sistemini de güvenle kontrol edilebiliyor. Bununla birlikte iç mekanlarda küf oluşmadan önce etkili bir şekilde nemin tespit edilmesini sağlıyor.

Daha yüksek görüntü çözünürlüğü, daha doğru ölçüm sonuçları

Daha yüksek görüntü çözünürlüğü ile kullanıcıların hataları bulma şansı daha yükseliyor. Yenilikçi SuperResolution Teknolojisi termal kameranın görüntü kalitesini yükselterek cihazı diğer cihazlardan bir adım öne taşıyor.



Küf oluşmadan önce nemi tespit edebiliyor!

Rutubetli duvarların ve küfün Testo termal kameralar karşısında hiç şansı kalmıyor. Testo termal kameralar tüm potansiyel risk kaynaklarının kolaylıkla gözetim altında tutulmasına olanak veriyor.

Testo termal kameralar; tavan, duvar, köşe gibi küf oluşma riski olan alanları doğrudan kamera ekranında belirginleştiriyor: riskli alanlar kırmızı, risk olmayan alanlar ise yeşil renkle gösteriliyor. Söz konusu test için termal kamerayla bir bakış yetiyor. Kullanıcılarına, ayrıntılı ve karmaşık nem değeri hesaplarıyla ya da değerleri tek tek not almakla zaman kaybettirmiyor. Ortam sıcaklığı ve hava nemi değerleri basitçe termal kameraya girilmesi Termal kameranın her nokta için yüzeydeki bağıl nemi hesaplaması için yeterli oluyor. Ayrıca testo 881 ve 882 modellerine nem ve sıcaklık probunu kablosuz olarak bağlamak mmkün. Ortam için nem ve sıcaklık değerleri, bu prob üzerinden termal kameraya otomatik olarak aktarılabiliyor. Böylelikle kullanıcıların değerleri manuel olarak girmesine gerek kalmıyor. Bu şekilde gerçekleştirilen anlık veri aktarımıyla nem değerlerinin hesaplanmasını çok daha kolay ve güvenilir hale geliyor.



Güneş enerjisi sistemlerinin izlenmesi ve kontrolü - Hızlı ve etkili!

Güneş enerjisi sistemlerinde geniş yüzey alanları üzerinde termal kamera kullanımı hızlı, temassız ve hasarsız ölçüm yapmayı sağlıyor. Testo termal kameralar üretim hatalarını, taşıma sırasında oluşan hasarları, montaj hatalarını ve işletim sırasındaki arızaları hızlı ve etkili bir biçimde belirliyor. Güneş radyasyon seviyesinin cihaza girilmesi ile üstün güvenilirlikte sonuçlar elde ediliyor ve böylece kullanıcılar her zaman ne ölçtüğünü tam olarak biliyor.