Tilia Sandalye Oturumları



İlk oturumu Tilia Youtube kanalında, 7 Nisan Çarşamba akşamı saat 21.00’de canlı yapılacak Tilia Sandalye Oturumları, Kunter Şekercioğlu tarafından tasarlanan Shell ailesinin yeni üyesi Shell-P üzerinde gerçekleşecek.

Canlı yayınlanacak buluşmada Kunter Şekercioğlu, Moderatör Nurgül Yardım Meriçliler eşliğinde soruları yanıtlarken açık oturum tadında geçecek buluşmada dileyen herkes tasarımcıya sorularını yöneltebilecek. Tasarım, malzeme ve sürdürülebilir dünya konuları üzerinden gerçekleşecek buluşmada tasarıma dair dürüst bir paylaşım ortamı oluşturulması planlanıyor.

Shell-P Hakkında

Bu bir koltuk.
Hem içeride hem de dışarıda.

Dış hava koşullarına karşı dayanıklılığı ile öne çıkan Shell ailesinin yeni üyesi ShellP; tasarımı ve hafifliği ile her ortamın vazgeçilmezi! Sırttaki detayları ile brüt görünümün dengelendiği model, Shell ailesinin diğer üyeleri gibi Kunter Şekercioğlu tarafından tasarlandı. Genç, yenilikçi ama bir o kadar da oturaklı duruşu ile balkondan bahçeye, restoranlardan mutfak masasına her ortamın vazgeçilmezi olacak model; fiberglass ile güçlendirilmiş geri dönüştürülebilir polipropilen malzemeden üretildi.

 

*

Tilia Hakkında

Hayatın akışı içerisinde gerçekten ihtiyacınız olana odaklanan Tilia, ilk kez 1963 yılında Savaş Plastik olarak faaliyet göstermeye başladı. Başlıca ürün grupları arasında plastik iç & dış mekan mobilyalarının yanı sıra contract mobilyaları da yer alan marka; 2003 senesinden bu yana İstanbul Beylikdüzü’ndeki 15.000 metrekarelik yeni fabrikasında faaliyetlerini sürdürüyor.

Tabiata, insana ve iyi olmaya verdiği önemi işin her alanına yansıtmayı ilke edinen Tilia; güncel tasarım dili ile uyumlu, özgün, ihtiyaçları doğru anlayan kaliteli ve ulaşılabilir mobilyalar üreterek her daim yanınızda olmaya devam ediyor. Gelinen son noktada tasarımı, malzemesi ve ulaşılabilirliği ile üzerine düşünülmüş ürünler ortaya koyan marka; hayat kalitenizi arttırmak için standartların üzerinde işlere imza atıyor.

Dünya standartlarında ürünlerini yaşam alanlarında daha çok görmeyi ve tasarımların herkesin hayatında ihtiyaçlara çözüm olmasını hedefleyen Tilia; üretim gücünü dağıtım ağı ile birleştirerek 60’tan fazla ülkede mutluluk dağıtıyor.

Tasarımcı Kunter Şekercioğlu Hakkında

Endüstri Ürünleri Tasarımcısı Kunter Şekercioğlu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nden 1996 yılında mezun oldu. ETMK ve BARBAR Tasarım İnisiyatifi üyesidir. 2005-2014 yılları arasında Anadolu Üniversitesi, Endüstriyel Tasarım Bölümü’nde Ürün Tasarımı dersine misafir öğretim üyesi olarak destek veren tasarımcı, 2014 yılından beri Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde bu görevi sürdürüyor.