TMSF, Halis Toprak'ın Oturduğu Villayı da Satıyor



Tasaruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Halis Toprak'ın Balmumcu'da Toprak Villaları'nda yer alan Boğaziçi manzaralı üç villasını satışa çıkardı. TMSF amme borcundan dolayı hacizli olan üç villayı 8 Kasım'da düzenleyeceği açık artırmayla satacağını açıkladı.

Satışa çıkarılan dörder katlı villaların muhammen bedelleri 1 milyon 508 bin, 1 milyon 323 bin ve 1 milyon 163 bin YTL olarak açıklandı. TMSF, ihale dokümanında muhammen bedeli 1 milyon 508 bin YTL olarak belirlenen villanın Toprak ailesinin fertleri tarafından kullanıldığını belirtti.

Beşiktaş'ın Balmumcu mahallesinde Bestekar Şevki Bey Sokak üzerinde yer alan Toprak Vilaları, kapanmaz Boğaziçi manzarasıyla dikkat çekiyor. İki ayrı mesken olarak tasarlanan ancak yapılan tadilatla tek bağımsız bölüm haline getirilen 580 metrekarelik villa Toprak ailesi tarafından kullanılıyor. TMSF tarafından hazırlanan tanıtım dokümanında, 15 yıllık villanın lüks bir şekilde tasarlandığı belirtiliyor.

Satışa çıkartılan dört katlı 475 metrekarelik ikinci ve 540 metrekarelik üçüncü villanın da tadilatla tek bağımsız bölüm haline getirildiği ve bu villalarda iki özel şirketin faaliyet gösterdiği bildiriliyor.