TOKİ 24 İlde 135 Arsayı Satışa Çıkarıyor



Muhammen bedeli 845 milyon TL olan arsalar 30 Ocak 2018 tarihinde müzayede ile satılacak. TOKİ'nin satışa çıkardığı arsalar Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bitlis, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir,  Giresun, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Manisa, Sakarya, Samsun, Sivas,  Tekirdağ, Uşak ve Van illerinde yer alıyor.
Arsaların nitelikleri şöyle; konut, ticaret, sanayi, merkezi iş, tali iş, çarşılar iş ve alışveriş merkezleri, özel kreş, özel eğitim, özel sağlık, konut dışı kentsel çalışma, sosyal tesis ve gelişme konut imarlı arsalar.

Açık artırma 30 Ocak'ta
Müzayede 30 Ocak 2018 tarihinde (Salı günü), saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.

Satışa sunulan bazı arsalar
İstanbul: Başakşehir Kayabaşı’nda özel eğitim, özel sağlık, İkitelli’de konut, ticaret, konut dışı kentsel çalışma, Kâğıthane’de konut, Üsküdar’da özel eğitim, Avcılar’da konut niteliğinde imarlı arsalar.



Ankara: Çankaya’da konut, ticaret, gelişme konut, Etimesgut Yapracıkköyü’nde konut, Gölbaşı Taşpınar, Virancık ve Örencik’te konut, ticaret, Pursaklar Saray'da konut, ticaret, Sincan Alcı ve Yeni Peçenek’te konut, ticaret, Yenimahale Yuva'da konut, ticaret, Kahramankazan’da konut, ticaret niteliğinde imarlı arsalar.



İzmir: Aliağa’da konut, Çeşme Reisdere’de konut niteliğinde imarlı arsalar.



Eskişehir: Odunpazarı’nda konut, merkezi iş niteliğinde imarlı arsalar.



Sakarya: Adapazarı’nda konut, ticaret, kreş, Karasu’da tali iş merkezi niteliğinde imarlı arsalar.



Diyarbakır: Yenişehir’de konut, merkezi iş, çarşılar iş ve alışveriş merkezleri niteliğinde imarlı arsalar.



Uşak: Uşak merkezde, merkezi iş niteliğinde imarlı arsa.