TOKİ'nin Antalya'daki Konutlarının Çekilişleri Yapıldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Antalya'da yapımına başlanacak konutların çekilişi yapıldı. Cam Piramit Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi'nde yapılan çekilişe, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cihan Bulut, Ak Parti İl Başkanı Hamza Taş ve konutlara başvuru yapan vatandaşlar katıldı.

Çekiliş öncesi TOKİ'ye başvuran iki şehit ailesi ile iki gaziye konutları, kuraya katılmadan konut tercihleri yapılarak, Ak Parti İl Başkanı Hamza Taş tarafından kendilerine verildi. Daha sonra 508 konutun çekilişi yapıldı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin yurt çapında dar gelirli vatandaşlar için başlattığı konut projelerinin Antalya'da da büyük ilgi gördüğünü belirten Ak Parti İl Başkanı Hamza Taş, TOKİ'nin Antalya'da 1200 konut yapacağını söyledi. Taş, "Hükümetimizin en önemli hedeflerinden biri, yoksul vatandaşlarımızın konut ihtiyacını gidermektir. Bu nedenle geniş çaplı projeler başlatıldı. Bugüne kadar Türkiye'de 100 bin konut bitirilerek sahiplerine teslim edildi. Antalya'da da ilk etapta 1200 konut yapılacak ve proje büyüyerek devam edecek" dedi.