Toskana Vadisi'nde Evinizin İç Mimarı Sizsiniz




Emaar Properties’in Türkiye’deki ilk yatırımı Toskana Vadisi Evleri sakinleri, kendi evlerinin iç mimarı olma şansını yakalıyorlar. Emaar Türkiye tarafından gerçekleştirilen projede, modern, klasik ve country olmak üzere 3 değişik tip mutfak seçeneği sunuluyor. Toskana Vadisi Evleri sakinleri seçtikleri bu üç tip mutfaktan birinde de 5 çeşit tezgah ve 5 farklı renk alternatifinden diledikleri kombinasyonları yapma şansına sahip. Parkeler, yer döşemeleri, banyo seramikleri, kapılar ve opsiyonel aksesuarlarda pekçok alternatif mevcut.

Havuz, şömine, spor odası, asansör, Türk Hamamı, sauna, şarap mahzeni gibi pek çok detayın düşünülerek opsiyonel olarak sunulduğu Toskana Vadisi Evleri’nin büyüklükleri 395 m2 ile 940 m2 arasında değişiyor.

Dünyaca ünlü markalar Toskana mimarisi ile buluşuyor
Toskana Bölgesi’nin mimari ve doğal dokusu ile inşa edilen evlerde İspanyol Porcelanosa seramikler, kapak ve tezgah renk seçim alternatifli Snaidero İtalyan Mutfaklar, Miele beyaz eşyalar, Rehau pencereler, Duravit vitrifiyeler, Hans – Grohe bataryalar, LG klima sistemleri, Viesmann akıllı kombi, renk alternatifli parkeler kullanılıyor.

Büyükçekmece’de 1,4 milyon m2‘lik geniş bir alana yayılan proje, 8 farklı tipte 555 villadan oluşuyor. Squash'tan buz patenine kadar çok çeşitli spor tesislerini, restaurant – cafe ve sosyal alanları içinde barındıran Türkiye’nin en büyük villa projesi olma özelliğine sahip Toskana Vadisi Evleri’nde ortak sosyal alan ve bahçeler toplamı 1,274 milyon m2. Ralph Lauren, Minotti, Casa Milano gibi markaların ürünleri ile özenle hazırlanan örnek Toskana Vadisi Evleri, Ağustos ayından bu yana ziyarete açık.

Toskana Vadisi projesinin künyesi

Lokasyon: Büyükçekmece, İstanbul
Proje Sahibi: Emaar Türkiye
Proje Mimarı: JZMK – California / AE Mimarlık – İstanbul
Arazi Alanı: 1.400.000 m2
Ortak alanlar ve bahçeler toplamı: 1.274.000 m2
Toplam Konut Adedi: 555
Konut Tipleri: 8 farklı tip
Konut Büyüklükleri: 395 m2 ile 940 m2arasında değişen alternatifler


Emaar Properties ve Emaar Türkiye
Emaar Poperties, ilk projesini 1997 yılında Dubai’de gerçekleştirdi. Emaar Properties, Fortune 500 sırlamasında dünyanın en değerli ilk 500 şirketi arasında yer aldı. Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standart&Poor’s Emaar Properties’in notunu A- olarak açıkladı. Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s de Emaar Properties’in notunu A3 olarak belirledi. Şirket bugün 4 kıta ve 17 ülkede, 50 farklı ulustan 5000 çalışanı ile çok önemli projelere imza atıyor.

2006 yılı net karı 1.735 milyar dolar olan Emaar Properties’in Türkiye yatırımlarını gerçekleştirecek Emaar Türkiye 2006 yılı Haziran ayında açıldı. Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden Atasay Kuyumculuk CEO’su Cihan Kamer ve Hasan Doğan ile gerçekleştirdiği ortaklıktan doğan Emaar Türkiye yatırımlarını; alışveriş merkezleri, iş merkezleri, ticari yatırımlar ve otelcilik sektörleri ile genişletmeyi hedefliyor. CEO’luğunu gayrimenkul geliştirme pazarının deneyimli profesyoneli Ozan Balaban’ın yürüttüğü, uzun soluklu ve yüksek katma değerli bir şirket olmayı hedefleyen şirket ilk 5 yıllık yatırım planı için 5 milyar dolarlık bütçe oluşturdu.