Trakya'nın En Güvenli Gayrimenkul Projesi



İnsan hayatının ne kadar değerli olduğu bilinciyle yola çıkan Propa A.Ş. deprem kuşağı üzerinde yer alan Çorlu’da, zemin etütleri ODTÜ tarafından onaylanan ÇorluPark projesini gerçekleştiriyor.

ÇorluPark, radyejeneral temel, tünel kalıp teknolojisi ve üstün kalite malzemeleri ile deprem korkusundan uzak bir yaşam sunuyor. Isı ve su yalıtımının uygulandığı projede binalar korozyondan da korunuyor. Bu sayede binaların depreme karşı dayanıklılığı artıyor. Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek; temelden, inşaatta kullanılacak malzemeye kadar her ayrıntının düşünüldüğü ÇorluPark konutlarının, Propa İnşaat’ın imza attığı en önemli ve kapsamlı projelerden biri olduğuna dikkat çekiyor.

“Trakya’nın En Büyük Alışveriş ve Yaşam Merkezi” olma niteliğini taşıyan ÇorluPark; toplam 640 konut, 90 bin metrekare alışveriş merkezi ve 4 yıldızlı oteli ile fark yaratıyor. Bölgeye getirdiği yeniliklerle birçok ilke imza atan ÇorluPark’ın en önemli özelliklerinden biri, 90 bin metrekare kapalı, 45 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, sadece Çorlu’nun değil tüm “Trakya’nın En Büyük Alışveriş ve Yaşam Merkezi”ni bünyesinde barındırması. Dünya markalarına ev sahipliği yapacak olan AVM, tüm Çorlu ve Trakya halkını buluşturacak bir sosyal merkez ve eğlence merkezi olarak düzenleniyor. ÇorluPark Alışveriş Merkezi’nde hipermarket, food court, sinema ve eğlence bölümleri, toplantı ve düğün salonları, sağlık ve eğitim birimleri yer alıyor. Ayrıca alışveriş merkezi içerisinde yer alan farklı büyüklükteki ofis blokları, çeşitli kullanım olanakları sunuyor.