Tremco Illbruck, Park Dış Ticaret Güvencesiyle Geliyor

Park Dış Ticaret, bilgi birikimi ve yerel piyasa tecrübesini Tremco Illbruck’un yalıtım malzemeleri imalatı ve inovasyonu konusundaki 80 yıllık deneyimi ile birleşerek müşterilerinin kullanımına sunmak üzere hazırlanıyor. Türkiye giydirme cephe, kapı-pencere ve inşaat sektörünün üstün kaliteli, uzun ömürlü derz yalıtım ve dolgu malzemeri tedarikçisi Park Dış Ticaret, 1 Ocak 2009 tarihinden itibaren A.B.D merkezli Tremco Inc. firmasının Avrupa organizasyonu olan Tremco Illbruck firmasının Türkiye yetkili dağıtıcısı olacak. 

Tremco Illbruck, yapılarda yalıtım, yapıştırma, yangın koruma, boyalar ve derz dolgu sistemlerinin önde gelen geliştiricisi, üreticisi ve dağıtıcısıdır. Çiftcam üretiminden başlayarak, pencere üretimi süreci boyunca, montajına ve inşaattaki izolasyonuna kadar olan  kapı-pencere prosesinin tamamı için benzersiz genişlikte ürün yelpazesinin sunduğu imkanlarla üst seviyede çözümler sağlıyor. Temelden çatıya bina elementlerinin tamamı için sızdırmazlık çözümleri oluşturarak ve sunarak müşteri değerlerini koruyor.

Tremco, aynı zamanda pörtföyündeki birçok heyecan verici proje referansları ile strüktürel cephe yapıştırıcı silikonlarının da önde gelen markalarından ve tedarikçilerinden biridir. Avrupa’ da ikiyüzellisi sahada görev yapan satış elemanı olmak üzere binin üzerinde personele ve yaklaşık 300 milyon € ciroya sahip olan organizasyonun üretimi, İngiltere, Fransa, Almanya ve Hollanda’da bulunan fabrikalarında gerçekleştiriliyor.

Park Dış Ticaret, Almanya merkezli Tremco Illbruck’un geniş ürün yelpazesi içerisinden ilk etapta şu ürünleri piyasaya sunacak:

· Strüktürel Cephe Yapıştırıcı Silikonları,
· Çiftcam Dolgu Silikonları,
· Cephe Yalıtımı için Üstün Kaliteli Nötr Silikonlar,
· Asitli Kürlenen Silikonlar, Poliüretan Mastikler,
· Tek veya Çift Tarafı Yapışkanlı Bantlar, Şişenbantlar,
· Cephe Yalıtım Membranları Poliüretan Montaj Köpükleri ve Yapıştırıcıları.