TRIMline Mekânlara Zenginlik Katıyor



TRIMline’ın, Modüler Bölme Duvar Sistemleri ve Duvar Kaplama Serileri ile ofis ve mekân bölümlemeleri çözülürken T.H.E DOOR serisi Ayarlanabilir Teleskobik Kasalı Kapı Sistemleri ile tüm kapılarda detaylar bitiriliyor. Akustik konfor çözümü için TRIMline interiors’un geliştirdiği Ahşap Akustik Paneller ile kontrollü geniş mekânlar elde ediliyor. Çok amaçlı salonların fonksiyonel olarak bölünebilmesi ve gerekli olduğunda daha geniş olarak toplanıp açılabilmesi içinde Nusing Serisi Hareketli Bölme Duvarlar mekânlara zenginlik katıyor.

Türkiye’nin önemli yeni eğitim yapılarında TRIMline imzasıyla mimarlar çözüm ortağını buldu. Eğitim yapılarının gerek plan tasarımlarında, gerekse üçüncü boyutta renk, doku, derinlik gibi kavramlarına yanıt verebilen ürünlerin tümünde mimarlara tam bir çözüm ortağı olarak yaklaşan TRIMline, “Ölçülerin Özgür Dünyası” temel felsefesi ile mimari sınırlamaları oluşturmadan projelerin gerçekleşmesine yardımcı oluyor.

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi, Acıbadem Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi, Melikşah Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Fenerbahçe Koleji, Fatih Koleji gibi pek çok yeni tasarlanmış binalarda artık TRIMline ürünleri tercih ediliyor.

Özyeğin Üniversitesi

Acıbadem Üniversitesi

 

Reklam Goruntulenme Bolumu

@referanskodu:01.04.2014@