Trump Towers İstanbul’da 'Burgbad' İmzası



New York, Chicago ve Las Vegas’tan sonra şimdi de İstanbul’un kalbi Şişli’de yer alan Trump Towers İstanbul, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nun markaları arasında yer alan ve lüks banyo mobilyaları pazarında Avrupa lideri olan Burgbad’ı tercih etti. Avrupa’nın ilk Trump Projesi olma özelliğini taşıyan Trump Towers İstanbul’un rezidans dairelerinin banyolarında, Burgbad’ın Crono serisinden 600’e yakın ürün kullanılacak.

Ağustos ayında tamamlanması hedeflenen Trump Towers İstanbul’un 201 konutunda, Crono serisinin banyo mobilyaları yer alacak. Burgbad’ın korozyona ve suya dayanıklı özel bir malzemeden geliştirdiği lavabo ve küvetler ise farklı formlara girebilen esnek yapısı, sararma yapmaması, kırık ve çatlakların kolay tamir edilmesini sağlayan mineral döküm malzemesiyle projeye değer katacak.

Crono serisinde, iki ürün grubu bulunuyor. Çekiciliği vurgulayan tasarım çizgisiyle dikkat çeken Crono 1.0 serisi, banyoda aranan huzur ve rahatlama duygularını ortaya çıkaran, birbirine uyumlu lavabo ve küvetlere sahip bulunuyor. Crono 2.0 serisi ise bir heykel gibi dolabın üzerine oturtulmuş tezgah üstü lavabosuyla dikkat çekiyor. Doğal tasarımı ve malzemesi, ince hatları ve oval tezgahla bütünleşen şekli, Crono 2.0’ı tüm duyuların deneyimini yaşatan uyumlu ve huzurlu bir tasarıma dönüştürüyor.

Trump Towers İstanbul

İstanbul’un kalbi Şişli’de 2 kuleden ve 40 bin metrekarelik alışveriş merkezinden oluşuyor. 144 metre yüksekliğindeki 39 katlı rezidans kulesinde, büyüklüğü 102 ila 680 metrekare arasında değişen 204 konut bulunuyor. Konut sahiplerinin kullanımı için, rezidans kulesinin 4. katında tasarlanan 300 metrekarelik 'Lounge'da; kütüphane, bar, şömineli oturma bölümü, çocuk oyun alanları, iş merkezi ve toplantı odaları yer alıyor. 37 katlı ofis kulesi ise farklı ebatta bölünebilir ofis katlarına sahip.