TS EN 13162 Onaylı Wooler Taş Yünü, Prestijli Projelerde Boy Gösteriyor



2001 yılından bu yana inşaat sektöründe ve özellikle yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken, büyüme ivmesini sürekli arttıran, yatırımlarıyla sektörüne yön veren Eryap A.Ş.’nin ileri teknoloji ile ürettiği doğa dostu Wooler marka taş yünü ürünü TSE tarafından belgelendirilerek, profesyonellerin ve müşterilerinin hizmetine sunuldu.

Sakarya, Hendek’te bulunan 60 bin metrekarelik yerleşik tesisinde tamamen yerli ve doğal hammadde kaynakları kullanılarak üretilen Wooler taş yününün, üretim kapasitesinin ilk yıl 40 bin ton/yıl’a, üç yıl içerisinde ise 120 bin ton/yıl’a ulaşması hedefleniyor.

İleri üretim teknolojisi ile üretilen Wooler, öncelikle TSE tarafından gerçekleştirilen fabrika denetiminden ve akabinde TS EN 13162 standardına göre yapılan ürün spesifikasyon testlerinden başarı ile geçti. CE başvurusu da kabul edilen Wooler, Zincirlikuyu’da inşası devam eden Zorlu Center, ASL & Kalyon İş Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen İstanbul Vergi Dairesi projesi, Trump Towers gibi elit projelerin yanı sıra yurt dışında da önemli projelere imza atıyor.

İleri teknoloji ile üretilen, üstün nitelikli, çok yönlü bir ürün

Wooler taş yünü üretim tesisi, sahip olduğu ileri teknolojisi ile rakiplerinden ayrışıyor:

Wooler;

Detaylı bilgi talebi için tıklayınız.