TUGİAD Yılın Prestij Ödülleri’ni Dağıttı



Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi’nin verdiği ‘Yılın Prestij Ödülleri’ sahiplerini buldu. Hürriyet Gazetesi de iki ödül birden aldı.

Rixos Otel’de düzenlenen törene, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Cemil Çiçek, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Onur Öymen ve Yılmaz Ateş, Ankara Valisi Kemal Önal ile çok sayıda davetli katıldı.

Medya alanında da ödüllerin dağıtıldığı törende Hürriyet iki ödül birden aldı. Hürriyet’ten Metehan Demir ve Hande Başpınar’ın yanısıra ödül alanlar arasında Muharrem Sarıkaya, Fırat Tur ve Murat Akgün de yer aldı.

Tören öncesinde Arınç, Öymen ve Ateş, AKP Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak ve Ankara Valisi Kemal Önal ile bir süre sohbet etti.

Sunuculuğunu Erkan Tan’ın üstlendiği törende siyaset, sanat ve spor camiasından birçok ünlü isim bir araya geldi.
Elazığ’daki deprem nedeniyle müzik programı iptal edilen törende konuşan TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Sefa Çol, derneğin üyelerinin 25 milyar dolar iş hacmiyle Türkiye’nin en önemli derneklerinden biri olduğunu belirterek, Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Arınç ve Çicek’e ödül

Törende, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Cemil Çiçek ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ‘hükümetteki başarılı çalışmaları’ dolayısıyla ‘Yılın Prestij Ödülü’ne layık görüldü.

Yılın Prestij Ödüllerine, siyaset alanında AKP Grup Başkanvekili Suat Kılıç, AKP Genel Başkan Yardımcıları Nükhet Hotar, Salih Kapusuz, CHP Genel Başkan Yardımcıları Onur Öymen, Yılmaz Ateş, AKP Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak ve MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş değer görüldü. Bürokrasi alanında ise Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Ankara Valisi Kemal Önal, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Anadolu Jet Genel Müdürü Sami Alan ve Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ödül aldı.

Bankacılık alanında ‘Yılın Prestij Ödülüne’ İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince layık görüldü.

İş dünyasından ödül verilen isimler arasında ise Saran Holding Sadettin Saran, Zorlu Holding Ahmet Nazif Zorlu, IC Holding İbrahim Çeçen, Rönesans İnşaat Erman Ilıcak, Özdoğan Grup Mahmut Özdoğan, Çelikler Holding Tahir Çelik, Aksu Madencilik Bülent Aksu, Barışkent Gayrimenkul Barış Aydın bulunurken, Sivil Toplum alanında ‘Yılın Prestij Ödülü’ TUSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak yer aldı.

Yerel Yönetim dalında Prestij Ödülünü ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı aldı.