Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nde SurPlot Sistemler Tercih Edildi



Muğla’nın Menteşe ilçesinde yer alan ve birçok sosyal aktivitenin bir arada yapılabileceği Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi, SurPlot Pedestal yükseltilmiş döşeme sistemleri tercih edildi. 750 kişilik çok amaçlı salonu, 120 çocuk kapasiteli kreşi, 300 araçlık kapalı otoparkı başta olmak üzere toplamda 4.000 m² alanda kullanılan SurPlot Pedestal seviye ayarlı ayakların her biri, minimum 1.000 kg taşıma kapasitesiyle insan yoğunluğunu karşılayacak dayanıma sahiptir.

 

Reklam Goruntulenme Bolumu

 

Herhangi bir yapıştırma veya ankraj gerektirmeden alana serbest bir şekilde konulan SurPlot Pedestal yükseltilmiş döşeme sistemi sayesinde, seviye ayarlı ayaklar arasında kalan boşluklarda kablo ve tesisat döşeme yapıldı.

Ayaklar üzerine ise; bakım gerektirmeyen ısıya ve neme dayanımlı wpc kompozit ahşap ve karo terrazo kompozit taş kaplama ürünleri uygulandı. Taş ve ahşabın yanında çeşitli çözümlerle de kullanılabilen bu sistem, açık alanlar başta olmak üzere tüm iç mekân ve peyzaj alanları için en uygun sistemdir.



Uygulayıcıya Esneklik Tanıyan Modern Bir Sistem
Olası bir durumda alt katmana noktasal olarak anında müdahale imkânı tanıyan SurPlot Pedestal, klasik yöntemlerin aksine uygulayıcıya esneklik tanıyan modern bir sistemdir.

Çeşitli avantajları ile işten ve zamandan tasarruf sağlayan SurPlot Pedestal yükseltilmiş döşeme sistemi sayesinde, Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi kısa sürede tamamlanmıştır.



Her açıdan gelişmiş, modern yöntemler sunan SurPlot Pedestal; Beşiktaş Vodafone Park Stadyumu, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu, Lüleburgaz Yıldızlar Sanat Akademisi, Holiday Inn gibi yurtiçi ve uluslararası projelerde tercih edilen bir markadır. Kalite güvencesi ve doğa dostu hammaddesiyle teras, balkon, kuru havuz projelerinde ideal çözümler sunan SurPlot® Pedestal yükseltilmiş döşeme sistemi 69 farklı ülkeye ihraç edilmektedir.